Sko, tøj og accessories fra Under Armour

Mærke
Pris
79
79
1695
1695
krkr
Anledning

1.410 varer

Sorter efter:
Side 2 af 17
REACTOR ELEMENTS - Sjal / Tørklæder - black TECH TWIST - Funktionstrøjer - cape coral GRAPHIC TRIBLEND - Funktionstrøjer - marathon red light CHARGED LIGHTNING - Neutrale løbesko - red TECH - T-shirts basic - midnight/white SPEEDFORM VELOCITI GR - Neutrale løbesko - black PLAYOFF - Funktionstrøjer - black TRAINING - Fitness / yoga - black PERFORMANCE - Ørevarmere - black TECH - Funktionstrøjer - black STRIVE 7 - Træningssko - royal CHARGED LEGEND TR - Træningssko - black SPORTSTYLE FISH TAIL - Træningsjakker - black TECH - Funktionstrøjer - dark grey SHOWSTOPPER - Træningssko - black COMPRESSION - Undertrøjer - dark blue/grey LEFT CHEST LOCKUP - T-shirts basic - black Hættetrøjer - true grey heather RAPID - Neutrale løbesko - ultra blue STRIVE 7 - Træningssko - black CF FORCE 3.0 IN - Indendørs fodboldstøvler - black SPORTSTYLE CREW - T-shirts print - black HEATGEAR - Tights - midnight navy Bælter - academy/graphite THE ORIGINAL - Panties - black/red RIVAL FITTED GRAPHIC - Hættetrøjer - red THREADBORNE SEAMLESS - Funktionstrøjer - marathon red FAVORITE - Træningsbukser - black SPORTSTYLE CORE - T-shirts basic - artillery green HEATGEAR - Tights - raisin red THREADBORNE - Sweatshirts - red HUSTLE - Rygsække - black/black/silver FLASHY RACER - Toppe - black currant ROCKET 2 - Basketsko - steel STEPHE CURRY - Træningsbukser - black ROCKET 2 - Basketsko - anthracite HEATGEAR - Tights - black STREAKER - T-shirts basic - blue COOLSWITCH FLUX - Kortfingerhandsker - black FASHION MID - Sports-bh'er - lapis blue COLDGEAR INFRARED - Tubehalstørklæder - black Hættetrøjer - midnight navy HEATGEAR - Tights - grey REACTOR - Hættetrøjer - black FAVORITE - Sportstasker - black CHARGED BANDIT 3 - Neutrale løbesko - ultra blue Panties - dark grey STRIVE 7 - Træningssko - white LOCKDOWN 2 - Basketsko - black HIGHLIGHT DELTA 2 - Neutrale løbesko - black SPORTSTYLE CREW - T-shirts print - blue infinity SPORTSTYLE LOGO - T-shirts print - black SPEEDFORM SLINGRIDE 2 - Neutrale løbesko - black TECH - T-shirts basic - red/white ZINGER - Funktionstrøjer - black SCRAMBLE - Funktionstrøjer - black THE ORIGINAL - Panties - carbon heather HEATGEAR COMPETITION - Panties - midnight navy/steel THREADBORNE - Funktionstrøjer - true ink HEATGEAR PRINTED - Tights - rhino gray

Går turen ofte ned i det lokale fitnesscenter? Med sportstøj fra Under Armour er du topklar til at slå dine egne rekorder om det så er på løbebåndet eller i dødløft. Det amerikanske brand har de senere år vundet indpas blandt danskerne, selvom de har eksisteret siden 1996. I dag sværger professionelle og amatører til det skønne mærke, når kroppen skal udfordres.

Gå all in med Under Armour

Under Armour tager deres afsæt i et ønske om at du skal præstere dit bedste hver gang. Alle items er designet ud fra denne filosofi, som er det eneste der giver mening for brandet. Funktionalitet og design går hånd i hånd når du vælger sportstøj fra dette brand. Deres designs er simple men unikke hver især med hjælp fra individuelle detaljer og syninger, som gør hvert item forskellig fra hinanden. Du finder de lækre designs til både mænd og kvinder, som alle kan opnå en rå stil til fitnesscenteret eller løbeturen. Hop for eksempel i et par sorte, metallic tights til kvinder for at bryde det traditionelle sorte træningslook. Her gør det ikke noget at gå all in på sort i sorte sneakers og T-shirt.

Opnå et råt look

Bemærk de mange, lækre detaljer såsom den brede kant i modellerne til herrer, som giver et moderne look. De fede rygsække bidrager til det rå, maskuline udseende. Fyld den op med dine vigtigste trænings gadgets såsom træningshandsker, proteinbarer, bælter og dit fedeste træningsoutfit. Er det en kold periode eller har du blot en off dag kan du trække i en af de fede hættetrøjer med brandets simple logo. Gå forrest og flash dit nye Under Armour outfit i bedste stil i fitnesscenteret blandt håndvægte, yogamåtter og kettle bells. Find dit nye favoritsæt lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af