Populære filtre
1.466 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et sportsmærke, der stille og roligt er kravlet op i toppen som et af de meste efterspurgte på markedet. Under Armour er svaret på dine ønsker, når der skal trænes på alle mulige måder. Selvom mærket er fra 1996, så er det først i de senere år, at det for alvor er blevet populært herhjemme.

Træningsbeskyttelse i det rette outfit fra Under Armour

Et logo samt marketingkampagner og sponsorater kan føre et sportsmærke vidt, men det er aldrig hele historien. Under Armour er nemlig lige så kendt og elsket for sit valg af materialer, der netop lagde kimen til begyndelsen for mere end 20 år siden. Det er svedabsorbering, elasticitet og komfort smeltet sammen i dine yndlings-items. Dermed kan mærkets filosofi efterleves: at gøre atleter bedre gennem passion, design og innovation. Tøjet, tilbehøret og skoene gør ganske enkelt en forskel ved hver en træningssession.

En sporty udrustning til kamp og træning

En tur på løbebåndet, en omgang pilates, en tennisketsjer i hånden, et slam dunk på basketballbanen eller alt mulig andet. Uanset hvilke sportsgrene, man dyrker, så sørger Under Armour for den optimale påklædning. Det er sko, T-shirts, leggings, hoodies, træningsbukser og shorts som grundelementer i kollektionerne. Dermed bliver man klar til at svede med velvære, for materialerne arbejder perfekt sammen med din aktive livsstil, så det bliver en fornøjelse at dyrke sport hver gang. Som en ekstra bonus får man også stor glæde af mærket på andre måder, for designstilen i streetwear-looks passer også til ethvert casual og sporty outfit.

Gå ikke glip af