Filter1

Swing
Katalog

173 varer

Selvom man siger at positivt selvværd bør komme indefra, ved den modebevidste kvinde godt, at lækkert modetøj hjælper situationen godt på vej. I en kjole fra Swing har du ikke lyst til at være bænkevarmer, men lyst til at svinge skørterne på dansegulvet til mormors fødselsdag, under sommersolen eller natten lang. Sortimentet er så varieret, at der findes en kjole til samtlige anledninger og enhver stil.

Swing giver dig det formelle og uformelle

Hos Swing finder du alt fra de formelle, tætsiddende etuikjoler til den løse, flagrende jerseykjole. Under den formelle stil kan du finde kjoler til cocktailparties, galla eller bryllup. I den mindre formelle afdeling finder du maxikjoler og sommerkjoler. Afhængigt af anledningen og sæsonen kan du uden tvivl mikse og matche formelt med uformelt, som du ønsker. Hop eksempelvis i en skøn maxikjole med et par lækre stiletter til sommerbrylluppet. Brandet er kendetegnet ved det feminine og flatterende udtryk, som giver dig en fantastisk følelse uanset hvilken kjole du vælger. Hvis du står og mangler en kjole til en anledning, er Swing et af vores bedste bud til dig.

Fuld fokus på kjoler

Swing har noget for enhver kvinde. Sortimentet byder på alt fra den klassiske sorte til den funky swingkjole med prikker. Uanset hvilken kjole, der er tale om, formår brandet at give hvert item et moderigtigt udtryk og et twist af modens aktuelle tendenser. På de fine, lange kjoler finder du flotte taljespænder, pailletter og smukke plisseringer, som alle er med til at understrege sortimentets elegante udtryk. Til trods for det gennemgående udtryk, er hver eneste kjole sin egen. Derfor får du nemt et personligt look, hvis du samtidig mikser og matcher med dine personlige favoritsmykker. Find din næste galla-, maxi- eller cocktailkjole i dette udsøgte sortiment fra Swing, som har sit fulde fokus på fantastiske kjoledesigns til dig.

Inspiration