Filter1

Tom Tailor
Sko, tøj og accessories

3,896 varer

I hjemlandet Tyskland støder man på Tom Tailor overalt. Det er et ægte kulturarvsmærke i toppen af tabellen over kendte mærker. Her i Danmark samt i resten af verden er vi også faldet pladask for dette alsidige mærke, der byder hele familien op til en omgang online-shopping, så den nuværende og kommende sæson matcher tidens trends.

Nogle mærker specialiserer sig i en bestemt retning, men hos Tom Tailor kan man noget af det hele. Med flere forskellige underlinjer bydes der på tøj til både hverdag og fest samt til både børn, unge og voksne. Ingen skal stå tilbage som taberen uden nye items, og derfor klædes alle på i komplette outfits eller enkelte dele.

Tom Tailor – modetøj er lig med glæde

Som udgangspunkt er dette modetøjsmærke et super godt allround hverdagsmærke. Her finder du nemlig alle de beklædningsgenstande, der skal til for at opretholde et moderigtigt look indenfor tidens tendenser. Det er masser af jeans, T-shirts, bluser, overtøj, skjorter samt meget andet.

Udover alle de lækre hverdags-looks, så kommer alsidigheden netop til syne i de resterende linjer, da der også bydes på formelle designs til festbrug. Dermed mestrer Tom Tailor både hverdag og fest samt alt midt imellem – og hermed har du så et komplet mærke, der dækker dig ind på alle fronter.

Med alle disse spændende kollektioner ti rådighed ser man for alvor mærkets sjove og seriøse side, hvor figurer og fine mønstre pynter på børnetøjet, mens blazere og businessskjorter er en del af voksensortimentet. Dermed har designerne mulighed for at lege med forskellige temperamenter og udtryk på fuldført vis.

Med Tom Tailor har du mulighed for at mikse dine looks på kryds og tværs af den røde signaturtråd. Det kan være et par jeans og en smuk blondebluse, et par chinos med en blazer udenover, en sød bluse til et par leggings, et par træningsbukser og en sweatshirt, eller alt muligt andet. Der er muligheder i det hele, så se med her på Zalando.