Drømmer du dig også væk til Bondi Beach? Speedo giver dig en del af atmosfæren med deres sprudlende kollektioner af svømmetøj. Mærket er netop startet på den verdensberømte strand, men i dag ses det i mange andre byer, hvad enten det er på strande eller i indendørs svømmehaller.

Fart på i bassinet med Speedo

Speedo er et ikonisk sportsmærke på den internationale svømmescene, hvor det i mange årtier har hjulet professionelle atleter frem på de øverste podiepladser. Nye innovationer samt konstant forskning i kroppens bevægelser under vand har gjort mærket til et af de førende på markedet. Man bruger også hajer og andre typer af dyr som inspiration, når de sidste nye kollektioner skal designes. Samtidig er man med helt nede på begynderniveau samt alt midt imellem, hvilket sikrer alle folk en badetur, som de ønsker det.

Mærk forskellen både over og under vandet

Det er først og fremmest badetøj, som Speedo er kendt for. Men man skal ikke glemme mærkets ekspertise inden for alle mulige andre vand-relaterede aktiviteter. Det betyder også svømmebriller, badehætte, badesandaler, shorts og mange andre ting i samme genre. Alt er naturligvis designet i futuristiske looks, som optimerer dine performances, når du har brug for det. Dermed er hele familien klar til at indtage strande, svømmehaller, spabade og alt mulig andet, hvor vand er den primære kilde til sjov og ballade samt seriøs træning. Det funktionelle og innovative er altid i top kombineret med de nyeste snit og farver, så du er sikret en komfortabel tur i vand hver gang!

Speedo – nu kan ud svømme med stil

Med badetøj fra Speedo får du smart og mordene badetøj, der er designet til at give dig den bedste komfort i vandet. Der er taget højde for, at du skal kunne bevæge dig frit i vandet. Det er et sporty mærke, som fokuserer meget på at kunne skabe produkter, der kan anvendes af atleter. Derfor finder du mange modeller, som er skabt til, at du kan bevæge dig hurtigt gennem vandet og præstere dit yderste. Speedo ønsker ikke at badetøjet skal være en hindring, men påklædning der gør bevægelse så let for dig som muligt. Dermed er det ikke sagt, at brandet kun fokuserer på funktionaliteten. Funktionaliteten og bekvemmeligheden er vigtig, når de skal udvikle deres designs, men der er også lagt fokus på, at der skal skabes smarte modeller, som følger de nyeste trends. Derfor findes badetøjet i mange forskellige farver og nuancer til både herrer og damer. Alt efter hvilken model du vælger, kan du også finde flotte pyntede badedragter til damer. Disse har ofte smarte detaljer som f.eks. flotte mønstre. Til herrerne findes der både lange og korte badebukser, samt tætsiddende og løse så alt efter, hvad du foretrækker, er det muligt at finde dem i dette udvalg.

High performance badebukser og badedragter

Du kan finde en masse smart badetøj fra Speedo, som egner sig godt til dig, der er på udkig efter noget smart badetøj eller til dig, der leder efter badetøj til en bestemt sportsgren. Uanset hvad du skal bruge det til, har du mulighed for at finde det helt rigtige badetøj. Du finder i udvalget mange forskellige typer af badedragter. De fås med med og uden ben, og hvor nogle er meget minimalistiske i deres design, er andre mere pyntede. Til herrerne finder du flere typer badebukser, som egner sig både til poolen og til stranden. Til afslapning på stranden kan badeshorts være et godt valg, mens svømning på tid kan blive mere effektiv med de mere tætsiddende modeller. Leder du efter andet tilbehør til din svømning, kan du finde et stort udvalg af svømmebriller. Disse briller er en fordel, hvad enten du svømmer i en pool eller i havet. Anvender du kontaktlinser, kan brillerne især være praktiske. Svømmebrillerne findes i mange forskellige udgaver og farver, hvilket giver dig en mulighed for at finde et par, i en farve du elsker. Hos Zalando.dk bestræber vi os altid på at have et godt udvalg at vælge imellem, og mangler du klip klapper eller håndklæder, kan du også finde dette på vores webshop.