Solbeskyttelse til damer

Populære filtre
205 varer

Find den rette solbeskyttelse til damer

Glæder du dig til sommer, solens varme stråler og masser af udendørstid med vennerne? Forventningens glæde er for mange stor, når de tænker på sommerferie, rejser og stranddage.

Foruden sommerkjoler og sandaler bør din taske også bære på solbeskyttelse til damer, som beskytter din hud. Det er godt at have én til ansigtet og én til kroppen, da ansigtets sarte hud har brug for ekstra næring og beskyttelse.

Hos Zalando har vi sørget for, du kan slappe helt af og nyde tiden udendørs, samtidigt med din hud er beskyttet og velfugtet. Gå på opdagelse i vores sortiment af solcremer fra velkendte brands og find det perfekte match til din hud.

Beskyt din hud med en nærende solcreme

Solcreme er ikke bare en creme. Den er udviklet til at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler, hvorfor den består af komponenter, som både reflekterer og absorberer solens stråler.

Når du vælger solcreme, bør du se på, hvilken faktor den kommer med. Hvilken faktor, netop du skal vælge, afhænger blandt andet af, hvor længe du skal opholde dig i solen, hvilken hudtype du har, og hvor mange gange du ønsker at påføre et nyt lag.

Hvis du skal ligge på stranden, bør du vælge en solcreme med høj faktor, som også er tolerant overfor både vand, sved og fugt. Skal du på skiferie, vil din hud takke dig for en fed solcreme med høj UV-beskyttelse påført især omkring pande og næse.

Sådan finder du den perfekte solcreme til din hud

Har du en sart og fin hud, er den beskyttende solcreme et must. Gå efter en variant med masser af fugt og vælg en separat solcreme til ansigtet; gerne én fyldt med nærende ingredienser.

Hos Zalando finder du solbeskyttelse til damer med og uden parfume samt varianter med en let bronze-effekt, som giver din hud ekstra glød.

I Zalandos udvalg har vi flere velkendte mærker. Så har du en favorit, er der stor sandsynlighed for, du finder den hos os.