Giv din garderobe liv med items fra dette brand. Tag et stilsikkert valg med Sofie Schnoor. Brandet formår skal skabe unikke designs med både feminine og rå detaljer. Det giver hvert item et udtryk, der ikke er til at stå for. Kom med i en verden hvor stilen er ren, printsne er smukke og detaljerne er lige i skabet.

Sofie Schnoor – En klar sommerfavorit

Brandet her finder du ideelt til sommeren. Vi elsker de items med smukke blomsterprints som emmer af sommer, sol og kolde is. Hvis vejret ikke er til det herhjemme, er det også ideelt til kufferten på ferie eller weekendtasken i sommerhuset. Uanset hvor turen går hen, kan du have Sofie Schnoor med. Noget som er værd at lægge mærke til, er detaljerne på mange overdele. De arbejder med flæser, hvilket giver et unikt udtryk. Det ses også omkring halsen på andre items. Nogle steder finder du sløjfer, mens du andre steder vil finde V-udskæring eller den lidt højere hals.

Giv dit look kant og unikke detaljer

Kollektionen appellerer til hende, som lever for nordisk design. Hende, som elsker fine blonder og yndige snit. Designet i brandet lever op til enkelte, men stilfulde looks med en særlig sans for detaljen. Derfor når hele kollektionen et trin højere, da hvert items er grundigt gennemarbejdet. Vælg din favorit top og match med et par bukser i sarte nuancer. Style med et par fede støvler og tilføj en fin jakke. Stilen vil være gennemført og fin. Så er det tid til udskiftning i garderoben, så er det nu du skal gribe chancen. Forny dit personlige præg med items fra Sofie Schnoor.