Populære filtre
158 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Vi er vilde med dansk mode, der forbinder det klassiske og stilrene med de nyeste trends. Det giver et unikt look, der har skabt balance mellem det sofistikerede og det legende, hvilket er med til at give et helt fantastisk look. Denne kollektion byder på en række af trendy produkter, som sætter sit helt eget præg på catwalken.

Sand Copenhagen – Simpel flora

Skandinavisk og dansk mode er kendt for det enkle look, der forener det elegante og sofistikerede med unikke detaljer. Derfor formår brands som Sand Copenhagen at adskille sig fra meget andet, som modeverdenen har at tilbyde. De mest stilrene og populære trends får et unikt touch fra Sand, der er med til at gøre denne kollektion til noget helt særligt. De romantiske detaljer med blomstrede mønstre er en trend, der er blevet en favorit på catwalken. Dette eksklusive brand formår at tage denne smukke detalje og give den et underspillet og sofistikeret look, mens det stadig er tro mod både trenden og sin egen sofistikerede stil.

Luksuriøst design og dansk kvalitet

Denne skønne kollektion fra det danske brand indeholder en masse smart og moderigtigt tøj, der er luksuriøst og oser af kvalitet. Brandet byder på stor variation i deres kollektion, men holder sig til den enkle og raffinerede stil som de er kendte for. Derfor er det et perfekt sted at se dig om efter dit nye outfit til jobbet eller til et festligt arrangement. Foren den klassiske blazer med en romantiske bluse. Leder du efter noget mere feminint, byder kollektionen på smukke designer kjoler i unikke snit. Bryd det ensformige look i dit jakkesæt med en unik stribet skjorte, der har et high-end, men som skaber mere liv i dit smarte outfit.

Inspiration