Filter1

1,340 varer

Vi elsker britiske River Islands unikke designs, som er lette at opgradere dit look med. Specielt deres fede accessories er de perfekte items til at toppe dit look, når du forlader kontoret og videre ud i byens uforudsigelige aktiviteter. Hop i et par fede støvletter, smid en af deres fede tasker over skulderen, og du er straks klar til livets udfordringer.

River Island til hverdag og fest

Brandet breder deres designerevner ud over hele spektret. Deres tøj og accessories er designet af passionerede og dygtige designere, som bestræber sig på at kunne klæde hele familien på. Du finder både det ultimative hverdagslook og det fuldendte look til en bytur. Sæt en lækker strikpullover over et par jeans og støvletter. Hvis du hellere vil holde dit outfit casual kan du blot holde dig til et par flade sneakers eller støvler. Når du når weekenden står brandet klar med flotte festkjoler, som du kan bruge i byen med bare ben eller supplere med et par strømpebukser til mormors fødselsdag. Uanset om du leder efter en basic T-shirt eller en overdådig blazer finder du det i brandets sortiment.

Exceptionelle og overdådige accessories

Gå ikke glip af muligheden for at opnå det ultimative look med eksklusive detaljer til dit outfit. Deres fede tasker og sko er med til at sætte prikken over i’et på hele familiens outfit. Skift fra dag til dag imellem de forskellige beklædningsdele og accessories for at opnå et varieret look fra dag til dag. Et godt tip er at køre samme farve på dine sko og taske. Det giver en rød tråd, som afspejler modebevidsthed fra top til tå. Udover brandets mange accessories har de tilført deres designs overdådige detaljer på både sko og tøj i form af spænder og pels, så du kan finde noget der passer helt perfekt til din personlighed.

Inspiration