Filter1

POC
Katalog

85 varer

POC holder sportsudøvere sikre

Sikkerheden er i hovedsædet hos svenske POC, der har som mission at gøre cykling og vintersport mere sikkert for sportsudøvere over hele verden igennem med udgangspunkt i nytænkende design og førstehåndserfaring fra de forskellige discipliner.

Sportstøj lavet af specialister

Det er enorme kraftprøver, cyklister, skiløbere, snowboardere og andre udøvere af højintense sportsgrene udsætter sig selv for. Risikoen for skader ved styrt er høj. Når man vil opnå topresultater, er det vigtigt at fokusere på at præstere 100% og ikke begynde at bekymre sig om følgerne, hvis uheldet skulle være ude. POC har samarbejdet med nogle af de mest anerkendte eksperter og speciallæger i skader på rygrad, kranium og hjerne med henblik på at udvikle udstyr, der giver den bedst mulige sikkerhed for sportsudøvere.

Det gælder f.eks. hjelme, der giver hovedet ordentlig beskyttelse, og fleksibelt body armour, der sørger for maksimal støtte til rygsøjlen. De bruger aktivt feedback fra atleter og ekstremsportsudøvere fra blandt andet X Games, OL og VM til hele tiden at forbedre sikkerheden og produkternes design. De arbejder ligeledes med et væld af specialister indenfor aerodynamik for at sikre, at deres kunder får glæde af den bedst mulige ydeevne. 

Brandet er dedikeret til at skabe det mest eminente udstyr, når det kommer til sikkerhed og ydeevne, og de er ambitiøse på dine vegne, når du skal ud at slå personlige rekorder og præstere de bedst mulige resultater.

Sportsudøvelse med stil

Cykelsporten har en helt særligt plads hos POC, og de står bag en række af ambitiøse initiativer til udvikling af morgendagens cykeludstyr. Marginalerne mellem den bedste og den næstbedste er minimale i cykelsportens verden. Forskellen mellem sejr og nederlag kan endda afhænge af, hvilken rytter der har det mest aerodynamiske udstyr. Derfor har det svenske mærke formet initiativet WATTS lab, der bruger innovativ teknologi til at skubbe grænserne for materielle fordele, når det kommer til hjelme, briller og cykeltøj.

At man sætter alt ind på sikkerhed og performance er ikke ensbetydende med, at man behøver at gå ned på stil. Det er for eksempel ikke meget af ansigtet, der er synligt med skibriller på. Man kan med fordel vælge en neonfarvet eller regnbuefarvet variant, der vil lyser gevaldigt op i outfittet. 

Det er tydeligt, at specialisterne bag POCs kollektioner selv er udøvere og har en brændende passion for de forskellige sportsgrene, produkterne er udviklet til. Nu står kun et spørgsmål tilbage: Hvilken sport er du til?