Filter1

ONLY Play
Katalog

501 varer

De fleste danskere kender danske Only. Måske er det dog de færreste, der kender deres linje Only Play. Linjen er et udsøgt sortiment af lækkert fitnesstøj til kvinder. Bestseller-brandet fra 2006 har en mere casual tilgang til mode end det hidtil har haft hos det oprindelige Only. Efter fitnessbølgen skyllede ind over Danmark så brandet sit snit til at lancere et sportsmærke, som skulle leve op til tidens sportsmode.

Klassiske farver og motiverende statements

Ligesom Only henvender Only Play sig til friske piger, som ønsker at opnå en sporty og moderigtig stil. Only Play-pigen er cool og casual og bevidst om en sundere livsstil. I sportstøj fra dette brand kan du være sikker på at signalere overskud både på løbebåndet i fitnesscenteret og når du rammer grusstierne langs søen. Brandet holder sig primært inden for den skandinaviske farvepalet, som er fyldt med klassiske farver. Du finder dog også skønne, sarte farver, der står i fin kontrast til de neutrale nuancer. I Norden og mange andre dele af verden er folk vilde med statements. Statements som ”Push No One” og ”Go All In” pryder både tights og træningstoppe i stor stil i det attraktive sportssortiment.

Only Play til overkommelige priser

Missionen hos Only Play er at tilbyde moderigtigt fitnesstøj til overkommelige priser. Blot ved et hurtigt kig i sortimentet kan man konstatere, at brandet lever op til denne mission. Den perfekte pasform og fleksible materialer gør træningen let som en leg og at foretrække over sofaens sump. Hos det danske brand finder du items såsom tights, funktionstrøjer, T-shirts, sportstasker og toppe. Det rå fitnesstøj er designet i komfortable materialer, som egner sig perfekt til den aktive livsstil. Hvis du er mindre aktiv, men elsker de sporty designs kan du gå efter det populære athleisure-look som kombinere sportswear med basistøj. Find din undskyldning for at investere i det lækre Only Play sportstøj, og gå på rov lige her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af