Filter

Sportstasker til damer

202 varer

Sport trender som aldrig før, og derfor er det måske på tide, at du investerer i en ny sportstaske. Hvis du bruger tid og energi på at træne, så kan du lige så godt bære dine ting med stil. De bedste sportstasker til damer har plads til alle de ting, som du har behov for – samt de ting du ikke har behov for.

Sportstasker til damer i mange forskellige design

Der findes sportstasker til kvinder i mange forskellige former. Her kan nævnes duffeltasker, rygsække, tote-tasker, drawstring-tasker og meget mere. Du kan også gå efter en mellemløsning mellem en duffeltaske og en rygsæk ved at vælge et design med flere stropper, så du kan skifte mellem at bære tasken på ryggen eller på dine skuldre. At finde den bedste sportstaske til dig selv handler mest af alt om din smag og din livsstil. Mens nogle kvinder foretrækker at kaste sko, nøgler og yogamåtte ned i det samme store rum, så foretrækker andre både store og små lukkede rum, så tingene kan blive fordelt.

De gyldne skjule rum til kvinderne på farten

Hvis du netop elsker yoga eller pilates, så bør du gå efter en sportstaske med remme under tasken, så du nemt kan spænde fitnessmåtten fast til tasken. Du kan finde sportstasker til damer i det typiske polyesterstof, men du kan også vælge et chikt læderlook, som især passer til de kvinder, som tager direkte fra arbejde til træning. Her handler det om meget mere end materialet, da den gyldne nøgle ofte er relateret til de mange synlige og skjulte rum, som giver mulighed for at holde din laptop adskilt fra dine sneakers. I bund og grund handler det altså om smag, når du skal vælge mellem de mange sportstasker, der findes til kvinder.

Gå ikke glip af

Sportstasker til damer

Et lækkert sportskit kan motivere de fleste til at tage op og træne. Nummer et på listen er uden tvivl sportstasker til damer. Man er jo nødt til at have en taske, som man kan kaste sports-bh’en, gymnastiksko og håndklædet ned i. En sportstaske fungerer også fint som opbevaring til de sædvanlige træningsting, som gør, at du altid har dem lige ved hånden, og dermed kan det være nærmere at holde en aktiv hverdag ved lige.

Sportstasker til kvinder til flere formål

Den perfekte sportstaske til damer kombinerer funktionalitet, mode og personlig smag. Du kan vælge at holde dig til det klassiske atletiske look med neutrale farver som sort eller grå eller følge de seneste urbane tendenser med cool print i neonfarver. Med et par sportssko og tights kan du hurtigt være med på moden med et casual sporty look.

Taskerne tilbydes naturligvis i store og små designs. Den store duffel-taske vil altid være et populært valg, især blandt de som skal have ekstra gear med til træning, som fx boksehandsker eller en yogamåtte. De populære små drawstring-tasker er derimod en fin løsning, hvis kroppen klarer hele arbejdet, når kvinderne får sved på panden til fx dans eller løb. Begge valgmuligheder er multifunktionelle tasker, som kan bruges til både sport og rejser. Mens duffel-tasken kan bruges som weekendtaske, så kan drawstring-tasken være den perfekte ekstrataske. Der er mange, som rejser på forlænget weekend, som blot tager en lille kuffert med op i flyet. Den kuffert skal nok pakkes væk i løbet af flyveturen, og derfor passer en drawstring-taske perfekt til de få ting, som man gerne vil have lige ved hånden som fx en flaske vand, snacks, pung, mobil, pas osv.