Filter

Sportstasker til damer

227 varer

Sportstasker til damer

Et lækkert sportskit kan motivere de fleste til at tage op og træne. Nummer et på listen er uden tvivl sportstasker til damer. Man er jo nødt til at have en taske, som man kan kaste sports-bh’en, gymnastiksko og håndklædet ned i. En sportstaske fungerer også fint som opbevaring til de sædvanlige træningsting, som gør, at du altid har dem lige ved hånden, og dermed kan det være nærmere at holde en aktiv hverdag ved lige.

Sportstasker til kvinder til flere formål

Den perfekte sportstaske til damer kombinerer funktionalitet, mode og personlig smag. Du kan vælge at holde dig til det klassiske atletiske look med neutrale farver som sort eller grå eller følge de seneste urbane tendenser med cool print i neonfarver. Med et par sportssko og tights kan du hurtigt være med på moden med et casual sporty look.

Taskerne tilbydes naturligvis i store og små designs. Den store duffel-taske vil altid være et populært valg, især blandt de som skal have ekstra gear med til træning, som fx boksehandsker eller en yogamåtte. De populære små drawstring-tasker er derimod en fin løsning, hvis kroppen klarer hele arbejdet, når kvinderne får sved på panden til fx dans eller løb. Begge valgmuligheder er multifunktionelle tasker, som kan bruges til både sport og rejser. Mens duffel-tasken kan bruges som weekendtaske, så kan drawstring-tasken være den perfekte ekstrataske. Der er mange, som rejser på forlænget weekend, som blot tager en lille kuffert med op i flyet. Den kuffert skal nok pakkes væk i løbet af flyveturen, og derfor passer en drawstring-taske perfekt til de få ting, som man gerne vil have lige ved hånden som fx en flaske vand, snacks, pung, mobil, pas osv.