Modigt, stilfuldt, stærkt – hold godt øje med danske NORR 

Stå ud fra den grå mængde i et fantastisk fashionabelt piece fra danske NORR, der med skarpe linjer og varme farver kridter banen op til både catwalk og elegant hverdag. Her er tale om vanvittigt stærke styles til både arbejde og fest. 

Endnu et danskfunderet powermærke – fra en ægte powerkvinde

NORR er Christina Erbs' nyeste mærke. Hun har længe været et kendt ansigt på den danske fashionscene, og endnu en gang er hun sluppet fantastisk og imponerende godt fra det, med de på en gang feminine og praktiske outfits, der utvivlsomt vil klæde enhver modeelskende kvindekrop. Og så er mærket startet i Aarhus, hvilket giver os endnu en god grund til at elske den milde og dejlige by!

Hvis der er noget, man bemærker ved dette mærke, så er det en sans for lækre detaljer og skarpe pasformer. Det kan være de flotte folder og elegante fald i en florlet kjole eller en ekstra fin knap i en silkebluse. Der er altid fuld opmærksomhed på de sidste, lækre detaljer, om det så er et snit, der sidder helt rigtigt om hoften eller en ekstra blondedetalje. 

Treats til den modebevidste og miljøbevidste

Hvis du er på udkig efter mere naturskånsomme stoffer at klæde dig i, kan du også sagtens vende blikket mod dette mærke. Man eksperimenterer nemlig med at skabe og integrere mildere produktionsmetoder, som ikke sætter naturen under unødvendig belastning.

Derfor er nogle af elementerne i kollektionen mærkede som miljøvenlige, hvis de er fremstillet i et materiale, der er baseret på minimum 50% lyocell. Dette stof er lavet af regenererede fibre, som er opløst med et økologisk kemikalie i en lukket proces, og derfor kan størstedelen af det bruges igen og igen. Tøjet og designet har derfor en særlig magnetisk energi og udstråling over sig, som leder tankerne i retning af en international highstreet-vibe. Dog gjort mere tilgængeligt, så de fleste kan iklæde sig et stykke tøj, der føles som skræddersyet luksus.

En sommerromance, der varer hele året

Der er både en iboende kærlighed til leg og en kølig seriøsitet over dette mærke. Vi er helt vilde med, hvor god en forståelse og respekt Christina Erbs har for kvindekroppens finurlige former. NORRs univers opfordrer til at eksperimentere med din individuelle stil, uanset om du er til dramatiske, stærke farver eller små, fine detaljer.