Mode online

Populære filtre
19 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Hop i skaterkulturens bedste looks med Nike SB

Nike SB er det globale firmas linje til skateboardere verden over. Her får du tøj til hverdagen, der holder til trials, jumps og errors, for det er designet til at blive brugt, og det er designet til et liv på skateboard. Der er god bevægelighed og løs pasform, og det sidder så løst, at du kan bevæge dig, samtidig med det sidder så tæt, at det ikke generer.

Linjen er designet i samarbejde med professionelle skatere, og der er også noget til snowboard-entusiaster, som helt sikkert vil blive fristede af den afslappede og cool stil med behagelig komfort, der giver et helt unikt look og en følelse af fællesskab med sportens udøvere.

Hos Zalando finder du et stort udvalg fra mærkets SB-serie, hvor du kan vælge mellem et stort udvalg af tøj og tilbehør, så du kan sætte et komplet sæt sammen eller bare finde præcis det item, du mangler. Alt sammen skabt til at blive brugt, til at være en del af en kultur og af din hverdag.

Hvorfor vente? Bare gør det

Nike blev grundlagt helt tilbage i 1964 som Blue Ribbon Sports, men i 1971 blev det officielt til Nike. Siden er brandet vokset ud af sine egne sko og breder sig i dag over hele verden med en bred vifte af produkter til al slags sport og fritid, ligesom de også er influencers og verdenskendte for sloganet ‘Just Do It’. Dét slogan har sikret mærket en fasttømret plads i den globale bevidsthed i mange årtier, og i dag er mærket sponsor for mange sportsklubber, og -atleter, der gerne stiller op både for penge og for at benytte det eksklusive, gennemarbejdede og -testede sportstøj.

Her hos Zalando har vi netop bare gjort det og tilbyder nu Nike SB til alle, der har et brændende blik og varmt øje til skaterkulturens unikke beklædning og udtryk. Der er sneakers, der tåler ture op og ned af rampen igen og igen, mens du øver og øver, så din tur på boardet til sidst bliver lige så elegant som din påklædning.

Dit look med Nike SB

Nike SB trækker på klassiske skater-traditioner, samtidig med der er detaljer og fornyelse, der overrasker og begejstrer i designet. Efter mange, mange år på markedet, bliver brandet ved med at forny sig, og denne serie skabt til verdens skateboardere, er et godt eksempel på det. Der er produkter til både kvinder og mænd, drenge og piger, og der er noget for enhver smag.

Farverne er afdæmpede, og skal der sprælles, sker det i form af detaljer som et pangfarvet logo eller små snit i skarpe farver. Du kan dog også finde produkter i skrigende gul eller lyserød, og så er det jo et valg, du træffer, at dit tøj skal gjalde lystigt: ‘Hej verden’, når du kommer glidende på dit board.

Der er meget at vælge mellem hos Zalando. Uanset om du bare leder efter basistøj til dine næste ture på rampen eller et smart outfit til besøget hos dine nye svigerforældre, finder du gode forslag her.