Nike gør det igen med deres lækre underlinje Nike SB til damer, der giver dig stilet sportswear med en street kant. Nike er et verdenskendt brand, der er lovprist for deres sporty kollektioner, som både passer til sport og til hverdag.

Her viser de, at de også formår at lave kollektioner, der rammer en særlig nerve indenfor ungdommens streetmode, der virkelig har vundet frem de seneste par sæsoner. Den attitudefyldte og casual tilbagelænethed kommer til udtryk her i sneakers, kasketter, tasker, trøjer og meget mere.

Nike SB til damer – cool og trendy vibes fra Nike

Nike SB til damer er til kvinder, der er vilde med en skater-stil. SB står for skateboarding, og er den helt store inspirationskilde til denne linje, hvilket resulterer i en rå og autentisk stilart i brogede farver.

Farvepaletten spænder fra sort og hvid til blå og rød. Hop i et par af de sorte sneakers med det velkendte ”svoosh” henad siden, og match dem med en cap i samme farve og et par træningsbukser. Det er et casual og attitudefyldt look, som du nemt kan bære i hverdagen.

Dette udvalg af Nike SB til damer giver dig mulighed for at rocke skaterstilen på en fashionabel måde. Med deres skarpe design og lækre farvevalg gør de dette udvalg utroligt attraktivt – om du er til skateboarding eller ej.

Udforsk hele det store udvalg, hvor den autentiske stil er i centrum, og hvor du kan genkende Nikes signatur på den høje kvalitet, de innovative materialer og den lækre stil. På Zalando.dk finder du mange flere linjer fra eftertragtede Nike.

Hold øje med