Katalog

Populære filtre
498 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Mos Mosh er stilfuldt dansk design til job og fritid

Det hele startede med jeans, så naturligvis finder du også nogle af Mos Mosh’s lækre jeans i sortimentet her. De er skabt, så du kan bruge dem hjemme, til en tur i byen eller på kontoret – og måske med en smart blazer. Jeans er bare så dejligt fleksible. Find din stil blandt de mange jeans her, så kan du kigge efter andet at kombinere dem med. Her passer de med så mange farver og materialer, at du selv sætter dine egne rammer. Hvis stilen og designet føles bekendt, er der nok noget om det. Mos Mosh kan man ikke løbe fra sine danske rødder, som afspejler sig i designet, og det ønsker man heller ikke.

Tøj til alle årstider, så du kan holde stilen hele året

Mos Mosh har også tænkt på årstiderne, de forskellige krav disse stiller til din garderobe og de deisgns, farver og udformninger, der passer årstiderne. Der er friske, lyse farver og flotte, blomstrede mønstre til sommerens varme, lethed og afslappede stemning. De vil næsten få dig til at føle varmen og afslappetheden i solens stråler, bare du ser på dem. Til de mørkere dele af året finder vi ofte det lidt mere afdæmpede og måske endda det lidt mørkere tøj frem, ofte af lidt tykkere materialer. Mos Mosh har dig også dækket ind her med mulighed for at tilføje dit eget twist på stilen, hvis du ønsker.

Billederne kan inspirere dig til lækre looks, eller skab dit eget

Du kan finde masser af lækre looks og sæt her, som du nemt kan sammensætte og iklæde dig på ingen tid, men du kan også skabe dit eget look og stil, som matcher din personlighed. Med udvalget her har du alle muligheder for at sammensætte komplette outfits eller finde dele til at komplimentere et eksisterende look, du allerede har hjemme. Hvis vi vender tilbage til jeansene, hvor Mos Mosh startede, så kan de jo også bruges hele året, og med de mange forskellige stilarter, farver og fits kan de passes til meget. Bare se nogle af mulighederne her.

Gå ikke glip af