Filter1

Mos Mosh
Katalog

298 varer

Unge Mos Mosh blev grundlagt i 2010. Den første kollektion koncentrerede sig om jeans og shorts. Disse skulle passe perfekt og var koncentrerede om eksklusive materialer med et klart visuelt look. Brandet voksede dog stødtt og udvidede hurtigt med kollektioner af rå og delikate toppe, fede jakker og fine læderklæder. Brandet har undergået en fantastisk rejse, som de ønsker at gøre dig til en del af.

Sans for detaljen

Denim er dog stadig mærkets foretrukne valg, når det kommer til materiale. Dette er da også grunden til at brandet i dag er etableret som et af de mest luksuriøse, når det kommer til jeans og skræddersyet tøj. Og der er da også kredset for detaljen hos brandet. Hver enkelt detalje bliver vendt og drejet til modellen sidder lige i skabet. Det er pasformen, den lille detalje og passion for deres arbejde, der gør Mos Mosh til det unikke mærke, det er i dag. Brandet ønsker på samme måde at minde deres forbrugere om at gøre det, som de er passionerede omkring.

Mos Mosh – et rigtig storbybrand

Mos Mosh og dets items passer perfekt ind i storbyens individualitet, hvor der også er fokus på at gøre det, der driver en. Heldigvis går jeans til alt, og det ved brandet godt. Derfor finder ud også T-shirts, jakker, toppe og blazere i det varierende sortiment, så du kan mikse og matche dine yndlingsjeans på ny. Er du mere en kjolepige, så finder du naturligvis også et skønt udvalg af kjoler efter samme principper som resten af brandets items. Hele vejen igennem er stilen casual, men stadig med et twist af dynamik og elegance, som gør brandets modeller til det oplagte hverdagsvalg.

Gå ikke glip af