Katalog

Populære filtre
407 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Modström

For danske Modström handler det om, at være nysgerrig, være modig, være i nuet og ikke mindst være sig selv. Disse aspekter er integreret i deres designs. Brandets designere er urbane drømmere, som arbejder for at gøre dine modeøjeblikke ubesværede. De er feminine rebeller, som fremkalder attitude inspireret af ægte modeelskere, ligesom dig selv.

Stor succes både nationalt og internationalt

Modström har gennem årene opnået stor succes både på den nationale og internationale modescene. Brandet har kort sagt taget modebilledet med storm ved at gøre deres items lettilgængelige for de stilbevidste kvinder. Når du åbner dit hjerte for dette brand bringer du samtidig lækkert high-street fashion ind i din garderobe. Kollektionerne byder på femininitet med et råt touch til hele ugen. Du finder noget til de første 5 dage på kontoret eller studiet, til weekendens udskejelser og igen til en afslappet søndag på sofaen. Brandet er ikke bange af sig når det kommer til valg af farver og mønstre, men har en klar forkærlighed for de behagelige, neutrale farver.

Noget for enhver smag

Deres alsidige sortiment gør det nemt for dig at finde lige de items, der kendetegner din personlige stil. Den lækre oversize kjole kan med fordel kombineres med et par hvide sneakers for et feminint look med et twist af råhed. Et par løse stofbukser er fede sammen med en tætsiddende T-shirt stoppet ned i bukserne. Tilsæt dine bedste accessories for et personligt look. Hvis du er modig kan du iføre dig en vild farve og skille dig ud på din vej. I byen kan du kombinere din farverige buksedragt med et par tårnhøje stiletter for et eksklusivt look. Udforsk Modströms skønne sortiment og find din nye investering her på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig

Gå med og mod strømmen med dansk highfashion

Med Modström er dansk mode endnu engang manifesteret på lokalt og internationalt plan, hvor fanen holdes højt af kreative hjerner, som klæder nutidens kvinder på med stil og karisma. Derfor er der endnu engang grund til at klappe i modehænderne og hylde dansk design, der når ud i mange segmenter, som ikke kan stå for disse individuelle stilarter. Det forstår man godt, for det kan vi heller ikke her på Zalando, hvor vi altid er klar til at forkæle dig med de nyeste tendenser fra Modström, der byder på mange årlige kollektioner samt flere separate overtøjskollektioner. Her får du let og ubekymret modetøj, der er lige til at trække i, og så ellers afsted mod nye eventyr og livsnydelse. Det er yderst velsiddende skrædderkunst i udtryksfulde former, overflader og silhuetter, så du kan føle dig godt tilpas hele året rundt. Mærket befrier dig fra modens stramme tendenser og kaster bolden over på din banehalvdel, så du selv kan jonglere rundt og være kreativ i forhold til sammensætning og miks af kollektioner på kryds og tværs.

Vinder dit modehjerte

Mange kvinder elsker at forkæle sig selv eller at blive det af andre. Det gøres ofte i forbindelse med køb af nyt tøj, der tilfredsstiller dine behov for at være velklædt hver dag. Hos Modström er designsignaturen pakket ind i et grundrids af skandinaviske linjer, der tilføres et twist af humor og rebelsk storbypige. Det er lig med den perfekte kombination mellem formel og urban samt mellem det pigede og det rockede. Det giver dig mulighed for at style dig op på din helt egen måde, hvad enten det er casual eller party. For uanset om du trækker i et par jeans og en T-shirt eller en pencilskirt og et par stiletter fra dette brand - ja, så vil du ose af personlighed og gennemførte linjer. Mærket er skabt til den moderne kvinde, hvis kalender stiller mange krav til garderoben. Der skal nemlig både festes og holdes seriøse møder. Samtidig skal der også være plads til sport og sjov samt masser af hyggelige hverdagstimer og fritidsinteresser. Uanset hvad du har på programmet, så er dette danske mærke med til at indfri dine forventninger og behov.

Der er ingen tvivl om, at Modström rammer nerven indenfor tidens hotteste trends. Man følger de nyeste tendenser tæt samtidig med, at man kører sin egen stil i forhold til klassiske linjer og fokus på ægte håndværk. Det munder ud i spændende og inspirerende kollektioner med modetøj til den unge kvinde, der har styr på sin egen personlige stil. Her finder du nemlig enkelte dele, men også komplette looks, hvad enten det er bukser, overdele, jakker, kjoler, og hvad man nu ellers har brug for i klædeskabet. Her er noget for den helt enkle og minimalistiske kvinde, hvor former og materialer nærmest står alene, men også noget til farve-elskende pang-pang-piger, der sætter pris på markante prints og mønstre i overdådige nuancer. Det er tøj til alle mulige anledninger samt til mange make-up-farver, accessories, frisurer og typer af fodtøj, så du altid har nogle unikke looks at skifte imellem.