Katalog

Populære filtre
1.979 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Den lille krokodille med den store betydning! Lacoste har banet vejen for, hvor megen glæde et logo og tilhørende brand-værdi kan skabe. Her får man generelt enkelt og stilrent tøj, der med hjælp fra denne lille, grønne fyr gør kollektionerne ekstra attraktive. Det er sportsmode på sin egen delikate måde, så du kan skrue op for den individuelle charme.

Lacoste giver dit look et sporty flair

Franske Lacoste formår til fulde at inddrage to genrer i samme kollektioner. Man har på den ene side inspirationen og rødderne fra tennissporten, hvor Rene Lacoste i sin tid skabte det første stykke tøj. Udover denne sporty og dynamiske side kobles mærkets designstil også sammen med casualness, hvor fleksibiliteten og materialernes høje kvalitet ligeledes bringer komfort i hverdagen. Dermed står man med et sortiment, der passer perfekt ind i enhver storbys gøremål. Her er dømt velsiddende looks i en palet af farvelade, men med stringenthed og klassiske linjer som udgangspunkt.

Nu skal sporten hyldes med smart tøj

Mærkets franske oprindelse samt massevis af timer på den professionelle tennisbane fornægter sig ikke. Derfor kender alle også den ikoniske poloshirt med krave og knapper. Den fås i et hav af farver og er lige pæn, hvad enten den foldes ned i et par chinos og piftes op med et par business-sko samt et bælte, eller om den bæres hængende uden over et par forvaskede jeans. Dertil kommer alle de andre tiltalende items fra Lacoste, hvad enten det er fodtøj, overtøj, tilbehør eller alt mulig andet. Husk også den mere edgy og ungdommelige linje i form af Lacoste LIVE!

Hold øje med

Lacoste - tidløs mode

I 1996 blev verden ramt af sorg, da nyheden om René Lacostes død kom frem i medierne. Samtidig var der også en vis taknemmelighed og accept at spore blandt verdens befolkning. Og det var med god grund, for Lacoste nåede at skabe den populære krokodille, men også andre innovative ting, inden han sov ind som 92-årig. I dag er han nærmest et ikon indenfor sportsmode, men også indenfor mange andre brancher og segmenter, for hans produkter er i den grad blevet hele folkets. Det er først og fremmest tennis, som man forbinder denne talentfulde franskmand med, for han har vundet alle de store Grand Slams, og han har også ligget nummer 1 på verdensranglisten. Det lille grønne logo af det kendte rovdyr er ikke nogen tilfældighed, for Lacoste blev nemlig netop kaldt for krokodillen på grund af hans styrke og udholdenhed på en tennisbane. Den første krokodille blev skabt på en blazer, som han selv var iklædt til en tennisturnering i 1924, og resten er historie! Det blev nemlig startskuddet til en modebølge, der lagde ud med de velkendte poloshirts, og som helt op til i dag stadig hører til som en klassiker i enhver garderobe.

Lacoste – et mærke, man altid husker!

Det er ikke kun poloshirts, som denne sporty franskmand er kendt for. Han skabte nemlig også en særlig boldmaskine, der skyder tennisbolde ud under træning. Den er siden blevet et kæmpe hit, da det er en innovation, der forbedrer spillerne på mange måder. Indenfor beklædning er der også sket ting og sager gennem årene, når man ser på produktsortimentet fra Lacoste. Fra udelukkende at have fokuseret på poloshirts er der løbende kommet nye ting til. Derfor bliver du i dag klædt på fra top til tå, da du kan få fingrene i alt fra fodtøj til overtøj samt masser af accessories. Designstilen er casual og luksuriøs på samme tid. Fortiden som tennisspiller fornægter sig ikke og samtidig er fransk håndværk og kvalitetsmaterialer med til at give tingene et lækkert twist. Derfor er Lacoste altid værd at besøge her på Zalando.dk.