Herrer
Børn

Sko, tøj og accessories fra kate spade new york

  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
  • Kollektion
  • Nyheder
375 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 5

kate spade New York er kendt for sine smukke, feminine designs. Sarte farver og finurlige detaljer er i højsædet. Her på siden finder du et udvalg af de fineste urer fra producenten, men hvis du ikke kan få nok af de fine detaljer, skaber kate spade New York også kollektioner af tasker, accessories og tøj.

Legende let design

De grafiske prints, legefulde farvekombinationer og naturlige sofistikerede udtryk er nogle af de ting, som kate spade New York kendetegnes ved. Brandet repræsenterer den personlige stil – en livsstil fyldt med charme og farve. Dette genspejler sig tydeligt i urenes fine designs, som hver især emmer af sofistikerede karaktertræk og sjove detaljer i form af prints eller mønstre enten inde i urskiven eller på urets rem. Størstedelen af urremmene er af læder, men du kan også finde modeller i rustfrit stål, forgyldt rosaguld eller guld. Urene skiller sig ud med sine fine prints og sjove citater på urskivens inderside. Den legende tankegang er ikke til at overse.

Ure, der emmer af charme

Hos Zalando.dk er vi vilde med kate spade New Yorks smukke ure. Det feminine design, som går igen i alle de mange ure er klassisk og tidløst, og det er meget nemt at finde en lejlighed at bære et sådan ur til. Farvesammensætningerne på urskiven og urremmen er nøje udvalgt og kombineret, og der findes ure til enhver smag. Ønsker du et klassisk ur, som du kan bruge dag efter dag, kan du vælge en variant i guld, rosaguld eller sølv, som passer til dine øvrige smykker. Den skønne, tidløse mørkeblå rem passer til næsten alle andre farvenuancer, du bærer, og kan styles sammen med meget af din øvrige garderobe.

Inspiration