Smykker til damer

Populære filtre
16.750 varer

Smykker er noget som virkelig kan få din personlige stil frem. Det er den perfekte accessory både til hverdagen men også til festen. Smykker er med på pulsen af moden hele tiden og derfor er du sikret moderigtige smykker til din personlighed.

Smykker til damer – find din røde tråd

Giv dit look kant eller udvid outfittet med en feminin detalje. Du finder alle mulighederne for dit look her. Har du valgt en sort kjole til festen kan du pifte liv i outfittet med guldsmykker fra top til tå. Udsmyk dine fingre med de flotteste ringe, og tilføj et ur eller et armbånd i samme stil. Afslut dit look med et par store øreringe og den røde tråd vil kunne ses gennem hele dit outfit. Det sikre valg til festen. Du vil stråle og føle dig godt tilpas. Hvis du ikke er til øreringe kan du i stedet vælge en lang halskæde. Den vil åbne looket op og stadig formå at samle dit outfit.

Enhver kvindes must-have

Smykker er og vil altid være et must-have i alle kvinders garderobe. De kommer med så mange muligheder og ofte vil du opdage nye måder at matche forskellige items på. De er ikke til at stå for og skaber en spændende mulighed i dit outfit. Bland guld og sølv da det vil vække din interesse for mere. Hold dig til et materiale og roen vil trænge igennem. Der findes altså et hav af muligheder. Det er nu du skal gribe chancen for at udvide smykkekollektionen hjemme på kommoden. Et must-have som ingen kan få for meget af.

Inspiration

Hvilke smykker er trendy nu?

Smykkemoden ændrer sig ligesom tøjmoden og for tiden er statementsmykker en af de helt store trends. Halskæder der kan ses på lang afstand og virkelig har et udtryk og en attitude er virkelig fremme. Statement-ørenringe og fingerringe er også meget fremme. Tænkt power og attitude, når du vil kaste dig ud i denne trend. En statement-halskæde kan virkelig sætte gang i et outfit og få det hele til at spille sammen. Dertil kommer der dog nogle klassiske smykketendenser, som altid er og bliver moderne. Dette gælder blandt andet perlesmykker, der med det ultimative klassiske look er en ever-green i smykkeskinet. Vedhæng af forskellige typer, særligt hjertevedhæng, har også fået et comeback. Minimalistiske smykker er heller ikke til at komme udenom i Skandinavien. Simple guld- eller sølvsmykker i smukke enkle designs, kan give dig det der helt rigtige skandinaviske udtryk, som vi er så berømte for. I den modsatte grøft har vi en også en trend med lag-på-lag, hvor flere slanke kæder eller armbånd båret på samme tid skaber et eksklusivt og overskudsagtigt look.