Katalog

Populære filtre
11.085 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Hugo Boss er tidløs elegance

Det verdenskendte, tyske brand Hugo Boss, er mere eller mindre synonymt med elegance og kvalitet. Siden 1924 har mærkevare-brandet fremstillet moderigtige og lækre kvalitetsprodukter til kvinder og mænd i alle aldre. Med en garderobe fra Hugo Boss, kommer du helt sikkert aldrig i tøjkrise, for i tøjbrandets kollektioner finder du kun velskårne styles og tidløse klassikere. Uanset om du er til enkle skjorter, velsiddende bukser, fantastiske kjoler eller lækkert nattøj, så går du aldrig galt i byen med de velskårne styles fra Hugo Boss, som du finder lige her hos Zalando.

Jakkesæt med smuk æstetik og i høj kvalitet

Hugo Boss startede egentlig udelukkende som et herretøjsmærke og er i dag nærmest synonymt med sit ikoniske jakkesæt. Senere begyndte virksomheden at producere tøj til kvinder. Tøjet til kvinder har en vis maskulinitet over sig, men har dog stadig en feminin elegance, trods de rå maskuline detaljer. Uanset hvilke kollektioner og styles fra Hugo Boss, du køber, kan du være sikker på, at du får æstetisk flot tøj i høj kvalitet. Du finder en stor kollektion af moderigtigt og smart tøj fra Hugo Boss her hos Zalando. For eksempel lækre T-shirts, fede jakker og smukke kjoler. Alle i den samme høje kvalitet og lavet så du nemt kan kombinere de forskellige styles på kryds og tværs.

Tøj og sko af genbrugsmaterialer fra Hugo Boss

Vil du gerne shoppe bæredygtigt og med god samvittighed, kan Hugo Boss også være med på beatet. Virksomheden excellerer nemlig ved at fremstille en del sko, tilbehør og tøj, så bæredygtigt som muligt. For eksempel har brandet tasker, der er fremstillet i læder udelukkende fra miljømæssigt ansvarlige læderproducenter. Det betyder blandt andet, at der er sparet en del vand under produktionen. En del tøj er ligeledes fremstillet af mere end 50% genbrugsmaterialer, hvilket er med til at spare på produktets C02-aftryk. Følg Zalandos grønne bæredygtighedslabel, når du vil finde de bæredygtige produkter.