Katalog

Populære filtre
7.120 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Du hører ordet Hugo Boss og tænker måske, at der er tale om klassisk tøj, sko og tilbehør i premium-materialer. Og du har helt ret! Dette tyske fashion-mærke har nemlig oprindeligt sin gang i business-verdenen, hvilket også dannede grobund for masser af jakkesæt, skjorter samt et væld af andre stilfulde items.

Hugo Boss er mere, end formelle looks

Hugo Boss er både til damer og herrer. Hos begge køn finder man solide farvesammensætninger og klassiske udstrålinger, hvad enten det drejer sig om undertøj, bluser, ure, tasker eller sko. Selve logoet har tilmed præcis den eksklusivitet og power, som skærer signaturen ud i pap. Det er autentisk og elegant luksus med en tydelig snert af et personligt, sofistikeret look. Tidløs elegance kombineret med fashionable silhuetter gør tøj, sko og tilbehør brugbar til formelle anledninger, men i den grad også til almindelig hverdagsbrug med ekstra udstråling.

Dine valgmuligheder starter her!

Man skal ikke glemme, at Hugo Boss er en kæmpe koncern inden for modebranchen. Her er man vant til at frekventere røde løbere og catwalks, for brandets signalværdi mænger sig perfekt med blitzende kameralys. Udover dette attraktive hovedmærke som anker for helheden, så finder man også BOSS Orange, der er urbant casualwear med en mere laid-back-attitude. Når der skal dyrkes sport i mellemtiden, så vælg BOSS Green, der er designhusets funktionelle sportsmærke. En blanding af formelle looks og casual stilarter med en edgy tilgang til processerne finder man i udvalget fra HUGO, som kan bruges allround. Er man ude efter det klassiske og velkendte, så er Hugo Boss dog hovedmærket der leverer varen hver gang.

Hold øje med

Hugo Boss

Tyske Hugo Boss er nærmest synonym med kvalitet og sans for detaljer. Brandet har siden 1924 skabt lækre kvalitetsprodukter til både mænd og kvinder. Med et stort udvalg af alt fra velskårede skjorter til bukser, kjoler, accessories, undertøj og nattøj kan du med Hugo Boss være sikker på, at du ligegyldigt anledning klæder dig på til succes. Med deres store, stilsikre udvalg er der ingen grund til at have tøjkrise igen. De lækre items står både godt alene eller som sæt og kan nemt styles både op og ned afhængigt af anledning.

Tidløs elegance med Hugo Boss

Hugo Boss startede i sin tid som et herretøjsmærke, men skaber nu også tøj med en rå og maskulin kant til kvinder. Deres tøj til kvinder har på bedste vis formået at integrere den feminine elegance med rå maskuline silhuetter. Deres herretøj er klassisk og til den ægte gentleman, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik. Brandet er til dig som har ambitioner, og som elsker tidløs elegance. Dig som sætter pris på kvalitet og europæisk kvalitetssans.

Der er noget ærkeeuropæisk over Hugo Boss. Deres items har en underspillet elegance over sig og klare rene linjer. Når du bærer deres elegante ure eller pakker til dagens events i en af deres smagfulde tasker, så ved du, at du er i besiddelse af kvalitet. Alle outfits bliver fuldendte med de rigtige accessories. Så hvorfor ikke hold stilen ren og europæisk med et af deres underskønne ure eller klassiske tasker.