Fodboldtrøjer

Populære filtre
848 varer

Vis din støtte og hav de rigtige fodboldtrøjer på

At et fodboldhold ikke bare er et fodboldhold ved de fleste. Det betyder også at fodboldtøjer ikke bare er en fodboldtrøje. Du kan vælge at følge et fodboldhold, et landshold eller en spiller. Og det er ikke nok, du har også mulighed for at vælge en trøje der bruges på hjemmebane eller på udebane.

Derudover skifter trøjerne, skulle der komme en ny sponsor, eller hvis din yndlingsspiller skifter hold. Derfor er det vigtigt at holde godt øje, så du har den rigtige trøje. Derfor kan man sagtens have flere fodboldtrøjer.

En fodboldtrøje, flere producenter

Der er flere ting du skal beslutte inden du køber fodboldtrøjer. En af dem er at der er flere producenter af den samme trøje. Der er mange forskellige der producerer fodboldtrøjer.

Producenterne producer trøjer som officielt går under navnet replica. Der er også den mulighed at købe en fodboldtrøje, som er magen til dem de professionelle spillere bruger til at spille i.

En trøje som dem de professionelle spillere bruger er lettere, lavet af et andet materiale og logoet er som regel større. Du skal for at finde de rigtige trøjer lede efter ordene Authentic, Vapor eller Elite i produktnavnet.

Skal du have en klub, landshold eller spillertrøje?

Selvfølgelig kan du vælge af købe en eller flere trøjer, så du både har en klub, landshold eller specifikke spillertrøje. Alt efter hvor din støtte og interesse ligger. Men medmindre du har lyst til at have halvdelen af din garderobe fyldt med trøjer, bør du måske begrænse dig.

Inden du køber en trøje, er det derfor vigtigt at du gør om med hvilken eller hvilke trøjer du gerne vil have. Har du længe haft en yndlingsspiller, giver det god mening at købe en trøje for at støtte dem. Er du mere interesseret i et bestemt hold eller landsholdet, giver det mere mening at købe en af deres trøjer. Se nogle af dine muligheder her hos Zalando.