Sko, tøj og accessories fra Desigual

Mærke
Pris
139
139
1895
1895
krkr

574 varer

Sorter efter:
Side 4 af 7
CARLIN - Strikpullover /Striktrøjer - marino DANTE - Sweatjakke /Træningstrøjer - blue RACER TANK - Funktionstrøjer - white galatic boom PATRICIA - Strikpullover /Striktrøjer - crudo COMINO - Vinterjakker - black GYM - Sportstasker - dark demin multi ANAXIMENES - Strikpullover /Striktrøjer - burdeos JYANA - Bluser - blanco DEBONSHIRE - T-shirts print - black CUT - Vinterjakker - navy VEST BLUE - Sommerkjoler - azul cielo TRAINING - Sports-bh'er - metamorphosis multi ARTES - Mini skirts - dark blue FALUBERT - Strikpullover /Striktrøjer - black TRAINING - Sports-bh'er - galactic boom ESSENTIAL - T-shirts print - petrol ESSENTIAL - Sweatshirts - light grey RACER TANK - Funktionstrøjer - metamorphosis multi Sportstasker - galactic boom red YOGA - Sportstasker - blue night garden CARRYALL - Sportstasker - galactic boom red 3/4 sportsbukser - garden TRAINING - Korte sportsbukser - metamorphosis multi ESSENTIAL - Træningsbukser - black TRAINING - Sports-bh'er - dark denim red ESSENTIAL - Hættetrøjer - dark grey ERIKA - A-snit nederdel/ A-formede nederdele - navy OLASS - Bukser - black SHEILA - Bikinibukser - rojo ERIKA - A-snit nederdel/ A-formede nederdele - crudo shiny EXOTIC - Jeansnederdel/ cowboy nederdele - denim nature ANNAPOLIS - Jerseykjoler - red DREAMS - Bluser - marino ALICIA - Maxikjoler - black SHEILA - Bikinitoppe - rojo MADRID - Toppe - black DAY - Toppe - black SELI - Bikinibukser - rojo CRHYSTEL - Etuikjoler - gris alquitran CORVUS - Sommerkjoler - tiza Rygsække - multi-coloured RODRI - Sommerkjoler - black FERNAN - Jeans Short / cowboy shorts - azul NIGTH - Overgangsjakker - black ROTTERDAM GALA - Shopping bags - wild aster AURIGAE - Jeansnederdel/ cowboy nederdele - denim bleach BREAK - Badeshorts - midnight SARASA - Strikkjoler - blanco Bikinier - multi-coloured ROTTERDAM POLYNESIA - Håndtasker - carmin LESLI - Strikpullover /Striktrøjer - white swam VALENCIA - Maxinederdele - crudo FARGO - Jerseykjoler - verde GINGER - Etuikjoler - legion blue HELEN - Bukser - marino MARI - Blazere - black HEATHER - Strikkjoler - black Sommerkjoler - black Tights - gold HENRI - A-snit nederdel/ A-formede nederdele - cardinal

Gør din garderobe mere spændende med denne nye og levende kollektion, hvor der er plads til unikke designs. Fyldt med de nyeste tendenser taget direkte fra catwalken, er der tale om en stil fyldt med farve og liv, men som formår at holde sig stilren og kvindelig. Skab et unikt outfit, der matcher, hvem du er, og hvor du kan udtrykke dig igennem din personlige stil.

Desigual - masser af farve og klassiske snit

Ofte holder vi os til farver, vi er vant til at bruge og mønstre, som vi ved fungerer, men i denne kollektion kan du finde modeller, der har fundet en balance mellem det klassiske og det eksperimenterende. Dette skaber en unik serie, der er elegant og feminin, men samtidig oser af personlighed. Deres unikke mønstre og blomstrede print er med til at forvandle det klassiske snit til unikke designs, der skaber et fantastisk look. Sammensæt dine sorte leggings med en farverig jersey kjole og et par ballerinaer for et look, der er feminint, let og ikke mindst fyldt med personlighed. Brandet har formået en flot kombination med en perfekt balance.

Mere end bare casual

Desigual skaber nogle smukke og unikke kollektioner, der har forstået at skabe en transfusion af det klassiske og det levende. Balancen mellem de to gør det til en ideel måde forsigtigt at få nye ting ind i din garderobe. Deres unikke T-shirt er feminine og kan bruges både med en blazer og pumps eller som en del af et mere casual outfit med sneakers. Deres kollektion indeholder også en masse smarte accessories, der er rigtig gode til at bryde et ensformigt look med. Skab liv i det professionelle outfit i mørke farver med en levende halskæde eller en farverig taske. Om du er til et vildt eller romantisk look, så byder kollektionen på begge dele.

Gå ikke glip af

Desigual

Med Desigual er det tid til at vinke farvel til det trivielle og velkendte, for mærket er et studie i farver, mønstre og positive overraskelser. Firmaet så dagens lys i 1984, hvor schweiziske Thomas Meyer tog springet og kastede sig ud i en designstil, der i bund og grund er ærkespansk. Den første lancering endte i et rent festfyrværkeri af ren begejstring, og siden er det kun gået én vej – nemlig fremad! Også rundt omkring i verden bliver Meyer rost for at komme med friske øjne på tingene, og hans internationale erfaring har kun gavnet designstilen. Den medfølgende popularitet kan han naturligvis ikke klare alene, og derfor har han samlet en unik flok af kreative folk, som formår at omsætte alle de farverige ideer til virkelighed. Desigual er et farveflor af spansk temperament og fest, som liver ethvert outfit op på en personlig måde. Mærket er blevet et perfekt supplement til de mange skandinaviske linjer på markedet, for med farver og prints kan du tilføje endnu en genre til garderoben. Mode er forandring og udvikling, og med Desigual tager du et modigt skridt i den rigtige retning!

Desigual – elsk verden med farvelade!

Mange mænd og kvinder er bange for at bruge farver i deres look. Men med kollektionerne fra Desigual på markedet kan du godt vinke farvel til 70’ernes corny hippiefarver, for dette spanske mærke gør brug af de nyeste teknikker og farveskemaer. Den digitale verden har også hjulpet firmaet godt på vej med masser af brugbart software og de mest innovative printteknikker. Farvepaletten er nutidig og trendy, så se bort fra en fesen gul, en mat pink eller en falmet rød for med Desigual på tøjet vil dit outfit ligne et moderne kunstværk, der pifter enhver cafe eller restaurant op. Mærket gør spansk mode hipt og kunstnerisk med en urban profil, så lad andre kigge inspirerende på dit positive look. Dine yndlingsfarver og –designs kan blive dine i udvalget lige her på Zalando.dk!