accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Desigual

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
587 varer

Desigual

Desigual online på Zalando.dk

Med Desigual er det tid til at vinke farvel til det trivielle og velkendte, for mærket er et studie i farver, mønstre og positive overraskelser. Firmaet så dagens lys i 1984, hvor schweiziske Thomas Meyer tog springet og kastede sig ud i en designstil, der i bund og grund er ærkespansk. Den første lancering endte i et rent festfyrværkeri af ren begejstring, og siden er det kun gået én vej – nemlig fremad! Også rundt omkring i verden bliver Meyer rost for at komme med friske øjne på tingene, og hans internationale erfaring har kun gavnet designstilen. Den medfølgende popularitet kan han naturligvis ikke klare alene, og derfor har han samlet en unik flok af kreative folk, som formår at omsætte alle de farverige ideer til virkelighed. Desigual er et farveflor af spansk temperament og fest, som liver ethvert outfit op på en personlig måde. Mærket er blevet et perfekt supplement til de mange skandinaviske linjer på markedet, for med farver og prints kan du tilføje endnu en genre til garderoben. Mode er forandring og udvikling, og med Desigual tager du et modigt skridt i den rigtige retning!


Desigual – elsk verden med farvelade!


Mange mænd og kvinder er bange for at bruge farver i deres look. Men med kollektionerne fra Desigual på markedet kan du godt vinke farvel til 70’ernes corny hippiefarver, for dette spanske mærke gør brug af de nyeste teknikker og farveskemaer. Den digitale verden har også hjulpet firmaet godt på vej med masser af brugbart software og de mest innovative printteknikker. Farvepaletten er nutidig og trendy, så se bort fra en fesen gul, en mat pink eller en falmet rød for med Desigual på tøjet vil dit outfit ligne et moderne kunstværk, der pifter enhver cafe eller restaurant op. Mærket gør spansk mode hipt og kunstnerisk med en urban profil, så lad andre kigge inspirerende på dit positive look. Dine yndlingsfarver og –designs kan blive dine i udvalget lige her på Zalando.dk!