Lipgloss

Populære filtre
443 varer

Vend sukkende blikke med lipgloss fra Zalando

Lad dine læber tale for sig selv og vende sukkende blikke. Fra de neutrale, dæmpede farver til de orange, lyserøde og røde pangfarver: Zalando har en lipgloss, der matcher alle behov, uanset hvem du ønsker skal se din vej. Glæd dig til masser af glans og et skønt poleret look.

Træd ud i hverdagen eller find vej til den fine anledning ledsaget af et par skinnende, fyldige læber. Dette makeup-produkt fra Zalando giver dig et perfekt finish, uanset hvilken begivenhed du er på vej til. Især er lipgloss berygtet for at få dine læber til at virke større og mere fyldige.

Makeup-produkterne er endda ligetil at komme i tasken og tage med på farten. Størrelsen er minimal, så du ikke skal bekymre dig om et produkt, som optager for meget plads i den lille håndtaske. Det betyder, at du kan opfriske dit look når som helst og hvor som helst.

Sådan benytter du din lipgloss

Fyldige, skinnende læber har den helt rette indbydende effekt. Lipgloss hjælper med til at give denne effekt. Dette makeup-produkt virker bedst, hvis du i dagligdagen sørger for at pleje dine læber. Eksempelvis er det en god idé jævnligt at benytte læbepomade eller lignende. På den måde blødgør og fugter du dine læber, hvorefter de er klar til at blive påført makeup-produktet.

Når du vil påføre din lipgloss, kan du med fordel smøre en smule på midten af din underlæbe og derefter gnide dine læber sammen. Denne tilgang sørger for, at du efterlades med den rette mængde på dine læber - hverken for lidt eller for meget. Anvendelsen er dermed anderledes, end den du kender fra læbestift, hvor du her påfører produktet ved at smøre fra side til side.

Vil du have yderligere effekt, kan du overveje at kombinere med en læbestift. Smør læbestiften på først og benyt så din lipgloss efterfølgende. En læbestift er som regel mere mat og farverig, mens lipgloss giver en skinnende og strålende glanseffekt. Ved at benytte begge dele på en gang får du det bedste af to verdener.

Makeup til læber sammensat af gode ingredienser

Makeup til læber fra Zalando er fremstillet af gode kvalitetsprodukter, som tager hånd om dig og din hud. Under samtlige af vores produkter kan du læse en fuld beskrivelse af indholdet i det enkelte produkt. Vi tror på fuld synlighed og giver dig flere produkter, som er fri for animalske ingredienser og biprodukter. Blandt vores makeup støder du ofte også på naturlige ingredienser såsom olier og frø.