Filter1

LEGO Wear
Katalog

179 varer

De populære LEGO-klodser kender både voksne og børn som favoritlegetøj. Men legen stopper ikke her. Succesen er nemlig overført til en tøjkollektion i form af LEGO Wear. Her finder man de perfekte hverdagsoverraskelser, fødselsdagsgaver, julegaver eller andre typer af indkøb til de kære små.

LEGO Wear er tøj til babyer, børn og teenagers

Nu er det ikke længere kun derhjemme på børneværelset, at ungerne kan udvikle deres leg med dette danske legetøj. Takket være LEGO Wear kan fede farver og populære figurer følge én videre ud i hverdagen i form af tøj i alle afskygninger. De små, gule LEGO-mænd pryder T-shirts, sweatshirts, overtøj, træningsbukser, sokker og alt mulig andet. Man kan naturligvis også vælge blandt nogle af de forskellige underlinjer kendt fra tv og film, hvad enten det er Star Wars, DUPLO, FRIENDS eller andre kollektioner.

Tøjet med yndlingsfigurerne

Humor og farver kendetegner udvalget fra LEGO Wear. Det er tøj, som sprudler af energi, der passer perfekt til børns umiddelbare væsen. Normalt står legetøj øverst på ønskelisten, men med denne særlige linje med LEGO-tøj får børn også lyst til bløde pakker. Bare vent, og se deres øjne, når gavepapiret flås af, og fede prints og grafiske mønstre fra deres yndlings legetøjsmærke titter frem. Tøjet fra dette danske verdensmærke er totalt in i alt fra vuggestue og dagpleje til børnehave og skolegård. Så skab glæde derhjemme hver eneste morgen, når de kære små og store trækker i items til enten indendørs- eller udendørsbrug. Alt ånder nemlig fryd og gammen med LEGO, der har krammet på fortidens, nutidens og fremtidens børn.

Gå ikke glip af

Lego Wear

Lego har i generationer været synonym med kvalitet og leg. Og dette gør sig bestemt også gældende med deres tøjkollektion Lego Wear. Kollektionerne af fedt børnetøj til de legesyge drenge og piger indeholder samme glæde og lyst til leg som Legos legetøj. Børn skal nemlig lege, og derfor slider de ofte på deres tøj. Fordi Lego kender børn, er tøjet noget der kan slides. Det er af høj kvalitet, så der ikke skal være bekymringer omkring hvorvidt tøjet kan tåle legen.

Sjov i hverdagen med Lego Wear

Lego Wear har tøj til hele året: regnfrakker til det våde efterår, varmt undertøj til vinterleg udenfor, badetøj til de varme sommerdage og lette jakker til det nordiske forår. Lego elsker at lege og mener, at børn skal kunne udfolde sig året rundt. Tøjet er komfortabelt og af høj kvalitet. De fede prints er kendte figurer fra Legos legesyge univers. Det har motiver, som børnene kender fra deres leg. Alle børn er forskellige og har en forkærlighed for forskellige figurer. Sortimentet spænder derfor bredt, og størrelserne starter fra 9-måneders alderen. Du kan mærke, at tøjet er skabt til det aktive barn.

Det er cool, komforten er i top, og der er stort fokus på børns høje aktivitetsniveau. Motiverne er velkendte, og børnene vil kunne iklæde sig alt fra Ninjago til Lego Friends. Børnene kommer til at elske deres nye tøj, hvor de kan have deres venner fra Lego med dem hele dagen. Og du kan som forældre være tryg ved, at tøjet passer på dit barns aktive hverdag.