Mascara

Populære filtre
307 varer

Vi har gjort det let at finde din næste favoritmascara

Store fyldige vipper, der bukker helt rigtigt og hjælper med at understrege og udtrykke dine træk. Det er noget, vi kan lide! Hos Zalando har vi samlet alle de store makeup-mærker, så du kun behøver lede et sted, når du vil finde din næste favoritmascara.

En god mascara sætter prikken over i’et på din makeup. Start med foundation og pudder, ryk videre til øjenskyggen og slut så af med at pensle vipperne lige så fint med en mascara. Før du ved af det, har du skabt et flot, fuldendt look. Søger du et dæmpet hverdagsudtryk, kan en mascara være nok i sig selv. Eventuelt kan du kombinere med lidt pudder, og du er klar til dagene på kontoret.

Fyldige, lange, bukkede eller farverige - valget er dit

Hold øje med børstehovedet, når du køber din næste mascara. Børstehovedet afgør nemlig i høj grad, hvilken type vipper du ender op med. Store børstehoveder giver som oftest tykke fyldige vipper, mens et tyndt og længere børstehoved giver lange lige vipper. De kurvede børstehoveder bukker dine vipper opad. Vil du have endnu mere fylde, kan du overveje en gel til vipperne. Altså er der rig mulighed for at lege med udtrykket og lægge den perfekte makeup.

Vil du lege med udtrykket yderligere, kan du overveje en anden farve end klassisk sort. Navyblå er en god farve, hvis du har blå øjne. En brun udgave gør sig godt til blond hår. Orange er en anden mulighed, der sætter spræl på tilværelsen. Sort behøver således ikke være din eneste mulighed, selv om denne farve nu aldrig går af mode.

Inden du påfører din mascara, kan du overveje at bruge en øjenvippebukker. Det giver ekstra effekt til din makeup. Når så mascaraen skal påføres, bør du vende blikket opad og starte med at påføre ved roden af dine vipper. Træk opad mod enden af vippen for derved at undgå klumper.

Fuld makeup så du kan fremhæve din forcer

En mascara kan hurtigt give lyst til mere. Mere markering, mere fylde og yderligere fremhævelse af dine smukke træk. Har du lyst til mere, hjælper Zalando dig på vej. Hos os finder du et stort udvalg af blandt andet pudder, foundation, øjenskygge og eyelinere. For den fulde makeup er der dermed kun behov for at gå på opdagelse et sted. Vi har samlet alt, hvad du har brug.