Falske øjenvipper

Populære filtre
110 varer

Falske øjenvipper er til både hverdagsbrug og fest

De dage er ovre, hvor falske øjenvipper kun sad på divaer og dragqueens. I dag er de kunstige vipper i den grad kommet ind i varmen og bruges af alle til både hverdag og fest. Lige så naturligt som andre former for makeup. De falske øjenvipper er et godt supplement til dig, der ønsker at give dine vipper mere fylde, ligesom de kan give dit festlook et mere dramatisk udtryk. Falske øjenvipper kan altså både understrege dit look, ligesom de kan ændre det. For eksempel kan falske vipper løfte dine øjne, hvis du lider af tunge øjenlåg, ligesom de kan gøre dine vipper længere. Hos Zalando har vi samlet en kollektion af fine vipper, og du finder helt sikkert også et par til dit unikke udtryk.

Kunstige vipper i mange udgaver

Du finder mange forskellige typer kunstige vipper. Nogle sættes fast med lim, andre med magneter. Nogle er naturlige kunstige vipper, som er beregnet til at give dine egne vipper ekstra volumen, mens andre er mere glamourøse. Derfor er det bedste råd, at du prøver dig frem, indtil du finder de vipper, som passer bedst til dig. Er du i tvivl om længden på dine falske øjenvipper, så køb dem hellere for lange end for korte. Du kan nemlig altid klippe dem til, så de passer til dit outfit. Hos Zalando finder du for eksempel en samling af flotte, diskrete hverdagsvipper, som er velegnede som en del af dit hverdagsoutfit og fint kan bruges på jobbet. Bruger du mascara på dine egne vipper først, før du sætter dine kunstige vipper på, vil de virke mere naturlige, og ingen vil lægge mærke til, at de ikke er dine naturlige vipper.

Skab blikfang med falske øjenvipper

Falske eller kunstige øjenvipper skal naturligvis ikke kun være diskrete. Indimellem vil de fleste os også gerne lægges mærke til. For eksempel ved festlige lejligheder, når det helst store skrud skal frem. Her er de falske øjenvipper i sandhed din bedste ven. De kan i den grad bruges til at skabe blikfang med. For eksempel når du vælger at bruge lange og tykke vipper med 3D-effekt. De giver ekstra volumen til vipperne og vækker med garanti opmærksomhed. Du finder også særligt festlige vipper med farver eller glimmereffekter, som er særdeles velegnede, når der er drama på færde. Dyk ned i vores varierede udvalg af falske øjenvipper hos Zalando, og skab præcis den effekt du vil.