Hjemmesko til herrer

Populære filtre
584 varer

Der findes primært to former for slippers. Du kan købe de traditionelle, forede og varme sko til de kolde vinteraftener, samt de populære, behagelige, åbne sandaler til de mere solrige tider. Lige meget hvilken årstid det er, så kan du finde praktiske designerhjemmesko på Zalando.

Skift de gamle kedelige hjemmesko ud

Du kender det sikkert. Det er vinter, det er køligt og futterne bliver hurtigt kolde. Derfor er du måske landet på Zalando’s side for hjemmesko, så du kan bestille et par varme slippers hjem til de kolde tider. Før i tiden var denne type sko blot en nødvendighed, og du havde eller har måske stadigvæk et par kedelige sorte slippers som trænger til at blive skiftet ud. For som med alt andet, så kan du i dag købe både stylish og praktiske hjemmesko til herrer, så du ikke behøver at være nervøs for hvad dine gæster tænker om dit indendørs skotøjsvalg. Som du ved så kan sko være en afgørende del om dit look slår knald eller fald, og det gælder også denne type sko.

Slippers til de varmere dage på året

Modsat mange andre kulturer, så er vi danskere ikke så vant til at gå rundt på meget andet end vores bare fødder hjemme i huset i sommertiderne. Men det kan være at de internationale kulturer begynder at påvirke lille Danmark, da der er tendens til at flere og flere vælger at købe hjemmesko til herrer. Det er nu også meget behageligt at rende rundt i et par komfortable slippers ovenpå de kolde fliser i hjemmet. De passer især til sommertiderne hvor du kan hoppe hurtigt ind og ud af haven, hvis du måske lige skal hente noget i garagen.

Hjemmesko til herrer hos Zalando – en verden af muligheder

Når temperaturen falder, og det bliver lidt køligere om fødderne, og man får lyst til at slænge sig på sofaen derhjemme, hvad er så det bedste fodtøj at have på?

Hjemmesko selvfølgelig! Der er ikke noget, der signalerer hygge og afslapning som et par lune, fluffige og bløde sutter, som man kan have på, når man traver rundt i stuerne eller slænger sig foran fjernsynet, mens man tilbringer en grå søndag med at bingewatche serier.

Og her hos Zalando har vi dem i alle former, farver og materialer: høje, lave, tøfler, sandaler, slippers, sutter eller hvad med at have et par søde kaniner på fødderne. Kort sagt, du kan få dine hjemmesko, lige som du ønsker dem, for det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Hjemmesko i enhver stilart

Hjemmesko behøver da ikke at være smarte eller hvad? De skal vel bare være lune og behagelige at have på derhjemme. Forestil dig det som en slags forkælelse: afslapning og hygge for dine fødder, der ikke behøver at være tvunget ned i et par snævre sko eller støvler.

Men der findes faktisk hjemmesko, som er smarte, eller som du i hvert fald kan vælge at tage på andre steder end derhjemme. For eksempel vælger mange at bruge de sandaler, de går med om sommeren som hjemmesko, og hos Zalando er det faktisk nemt at finde sandaler, der kan bruges, både når du er på stranden, og når du træder storbyen tynd på ferie, såvel som derhjemme når det blive køligere og støvlevejr uden for.

Derfor har Zalando lige den stil inden for hjemmesko, der passer dig. Det er bare at se vores store udvalg igennem og så vælge. Især er der tre stilarter, som vi gerne vil fremhæve dette efterår.

Tre distinkte styles

Den klassiske hjemmesko i uld eller filt og med tyk sål i gummi er altid et sikkert valg. Den er varm, blød og robust og kan holde i mange år, hvad enten du vælger med eller uden hælkappe eller måske med et kort skaft så anklerne også får varme.

Lige så populær er tøflen eller sutten i rulamsskind. En nærmest uopslidelig klassiker, der omslutter foden som en lille kokon af varme, samtidig med at huden blidt bliver masseret.

Endelig er det også muligt at gøre noget helt andet og tage et dyr på fødderne. Vi mener det helt bogstaveligt. Vist er der noget, der hedder elefantfødder, men du kan vælger mellem både løver, kaniner, næsehorn eller pandaer, når du trækker en af de lækre, forede slippers med dyremotiv ned over foden.