accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Jack & Jones

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
2506 varer

Jack & Jones

Du skal nærmest have boet under en sten, hvis du ikke allerede kender til Jack & Jones. Det er så stort et modebrand at du kan se drenge og mænd med J&J tøj, lige meget om du går ned ad gaden i Danmark, Spanien eller Indien.


Fyld hele klædeskabet op

Du kan i princippet bygge hele dit tøjsskab op omkring Jack & Jones. Der er fem tøjlinjer hos den danske modegigant som dækker både vintage, smart og casual stil. Du kan købe sporty hoodies til din næste løbetur, en formel skjorte til fin middag med svigerforældrene, og cool bluser til den kommende bytur med gutterne. Jack & Jones brandet afspejler generelt europæisk mode i hvert stykke beklædning som de sender på gaden og alt sammen følger de seneste trends. Både t-shirts og bluser er alle unikke og attraktive, og så kommer de i et prisvenligt niveau, for lækkert modetøj behøver jo i princippet ikke at være dyrt.

Det danske herretøjsmærke Jack & Jones er altid lovende over hele linjen. Designet er lækkert, materialet er det bedste, kreativiteten rammer konstant nye højder og så holder tøjet simpelthen bare i længden For eksempel kan du købe cool denim med klassiske snit og der er så mange forskellige stilarter, at det uden tvivl rammer plet hos dig mindst en gang. Det kan godt være at der er tale om et tøjmærke fra den danske by Brande, men faktisk får de en hjælpende italiensk hånd eller to, når der skal designes Jack & Jones jeans. Den danske modegigant er på imponerende vis det tøjmærke som sælger flest italienske jeans. Det lader til at en blanding af dansk og italiensk mode er det opskriften på success, i hvert fald når mænd skal vælge et nyt par Jack & Jones jeans til samlingen.