Populære filtre
9.134 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Danske Jack & Jones opfylder dine modebehov med hele syv forskellige underlinjer, så du kan blive klædt komplet på til alle begivenheder. Sport, hverdag eller fest – J&J klarer det hele bedst! Man har nemlig sans for nutidens krav om fleksibilitet og trends, hvor denim danner basis for kollektionerne som helhed.

Styr på looket med Jack & Jones

Har du en pakket kalender med træning, arbejde, studier, fester og afslapning? Så er du ikke den eneste, for der skal både tjenes penge, trænes og hænges ud med gutterne og kæresten. Her kommer Jack & Jones ind fra højre med tidens modetendenser skabt til dit aktive liv. Det er alt fra klassiske jakkesæt til jeans og hoodies, eller hvad med sportstøj eller et råt bikerlook. Paletten er bredere end nogensinde, så du kan holde dig til ét og samme mærke, som dækker alt, hvad du har brug for.

Modegaranti med dansk design

Sortimentet fra Jack & Jones rummer det hele. Dermed bliver du klar til julefrokost, sommerferie, festival, løbekonkurrencer, pokeraftener, clubbing, bryllup og alt mulig andet. De forskellige underlinjer supplerer nemlig hinanden, så linjen går lige fra træningssæt til habit og slips. Alt er hele tiden holdt med fokus på et maskulint storbylook, som bringer dig velklædt frem i hverdagen. Udover alt tøjet finder du også sko, tilbehør og undertøj, så alt er tilrettelagt ned til mindste detalje, hvilket giver dig mulighed for at klæde dig på i et af Bestsellers mange mærker. J&J sikrer dig et favorit-outfit hver dag, og dermed er selvtilliden i top!

Gå ikke glip af

Jack & Jones

Jack & Jones designer kvalitetstøj, der hylder nutiden og fashionistaens evige fokus på detaljer og autenticitet. Brandet kombinerer sin mangeårige ekspertise med et ønske om at være innovative, når det kommer til design af jeans, jakker, sweaters, T-shirts, skjorter og meget mere. Det danske tøjmærke designer også fodtøj, og for tiden fokuserer de især på lækre ruskindssko, som kan fås i syv forskellige farver. Udvalget byder også på sneakers og støvler samt andet tilbehør, som fx huer, tasker, bælter, smykker og meget mere.

Jack & Jones dækker det hele med core, originals og premium

Det danske tøjmærke tilbyder mode af høj kvalitet til unge mænd under et samlet brand. Brandet har tidligere delt mærket op i flere forskellige afdelinger som tech, intelligence, footwear og vintage, men i dag holder BESTSELLER mærket sig til de tre hovedområder, som det altid har handlet om: core, originals og premium. Jack & Jones blev født i halvfemserne med en kærlighed til denimmode. Derfor er det Originals-kollektionen, som fokuserer på jeans og andre looks i sæsonens seneste farver, som i år især drejer sig om pink til mænd. Core er derimod fokuseret på et mere atletisk urban look med monokrome linjer. Her er der især fokus på den brølende grafik, som nemt kan kombineres med alt fra rå læderjakker til en stilsikker blazer.

Premium henvender sig til de modne mænd. Denne kollektion er delt op i BLACK og BLUE. BLACK er elsket af mange skandinaviske mænd med minimalistisk stil, da det er luksuriøst formelt tøj med skarpe silhuetter og monokrome nuancer. Udvalget byder på alt til jakkesættet fra americanas til slips. BLUE handler derimod om premium jeans i et tidløst design, som er casualwear i et velkonstrueret design, der nemt kan kombineres med det danske mærkes luksus-T-shirts og tidløse Jack and Jones crewneck-trøjer.