Populære filtre
6.548 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Calvin Klein er et brand, der ikke er til at komme udenom, hvis du elsker god kvalitet og en gennemført stil. Her finder du nogle af de mest velkendte styles, som ikke er til at tage fejl af. Det ikoniske logo flyder gennem hele udvalget, og er din garanti for god kvalitet og stil.

Calvin Klein – forkælelse fra inderst til yderst

Calvin Klein formår at ramme hele paletten med de skønne kollektioner, der giver dig alt fra badetøj og undertøj til lækkert loungewear og accessories. Det alsidige brand er en storspiller, der formår at trylle med enkle styles og smukke silhuetter. Kvaliteten er gennemgående i alle deres styles. Vælg mellem deres store udvalg af badetøj, der tæller alt fra lækre badedragter til afslørende bikinier. Med en af de lækre bikinier er du klar til at indtage stranden med stil. Til manden er der også et stort udvalg af badebukser. Iklæd dig undertøj fra dette brand, og føl den velvære der følger med undertøj fra Calvin Klein.

Et fashionbrand med autenticitet.

I denne modegigants sortiment finder du også lækre udvalg af tasker og accessories, der er helt deres egne. Lad dig forføre af enkeltheden og det tilbagelænede, der omhyller alle deres styles. Styrk din garderobe med sand kvalitet fra Calvin Klein, der vil give dig valuta for alle pengene. Vi er helt vilde med udvalget af nattøj og træningstøj, der er behageligt og stilet på samme tid. Føl dig godt tilpas hele dagen med styles fra dette udvalg. En skøn sweatshirt med det ikoniske logo og et par slim fit jeans med et par sneakers – så er du klar til fridagen.

Dette er måske noget for dig

Sporty amerikansk mode med enkelthed med Calvin Klein

Der sker en hel masse ting rundt omkring i krogene i New York City, der er byen, som tiltrækker designere og jetsettere i stor stil. Byen er også omdrejningspunkt for Calvin Klein, der netop er født og opvokset i The Big Apple – stedet med de mange muligheder. Han er dog ikke kommet sovende til succesen, men startede ud med kun en smule kapital på hånden. Som så mange af de andre store designkanoner fra NYC lejede han også en stand på et hotel, hvor han kunne vise sine få kollektioner frem til gæster og forbipasserende. Det var frakker, han startede ud med som de første signatur-items, og det viste sig, at folk var vilde med designet. Dermed var kimen til endnu flere arbejdstimer lagt, hvor han spenderede massevis af timer på at tegne og skræddersy forskellige items. Da Klein så kom på forsiden af Vogue tilbage i 1969 – ja, så var succesen banet, og i dag er CK blevet et logo og brand, som er globalt kendt og elsket.

Med Calvin Klein er designstilen velkendt

Med forældre-rødder til Ungarn, Østrig og USA har Calvin Klein allerede fra barnsben en international tilgang til modebranchen. Han har op gennem årene formået at gøre et highfashion og catwalk-brand kommercielt, hvor alle kan være med, da han byder på så mange kollektioner i forskellige linjer og prisklasser. Dermed er han også garant for et livsstilsmærke med noget lækkert til kroppen til både unge mænd og kvinder samt modne ladies og ægte gentlemen. Calvin Klein byder nemlig på alt lækkert til garderoben og badeværelset, hvad enten det er business-looks eller urbane, casual outfits. Derudover er hans velduftende parfumer samt beundringsværdige accessories også i en klasse for sig. Så der er nok at komme efter hos dette amerikanske modehus med kongen af design i centrum.

Navnet i sig selv er lig med signaturen og udstrålingen – Calvin Klein er et navn, som vi alle kender og forbinder med kvalitetsmode, og der findes ikke mange i verden med samme genkendelsesværdi som ham. Han er også fast mand på de bonede gulve, hvor han samtidig klæder jetsettere på i topmoderne looks. Han er mesteren af formudtryk og premium-materialer, som altid sikrer masser af attraktiv attitude. Calvin Klein er mærket, man altid har plads til i garderoben. Og er man i tvivl om andre mærker – ja, så vender man altid tilbage til CK, hvor signaturen og kvaliteten er som ønsket. Her på Zalando har vi linet et attraktivt udvalg fra denne amerikanske mesterdesigner op, så du kan få fingrene i de items, du lige står og mangler – eller du kan foretage nogle impulskøb, som du aldrig vil fortryde.