Mode online

Populære filtre
373 varer

NN07 – dansk herremode med kant

Uanset om du er på udkig efter en nyfortolkning af den klassiske blå-stribede skjorte, et par lækre chinos med lidt kant eller en ny T-shirt, er NN07 et oplagt valg for dig, der vil skille dig ud fra mængden.

Dansk design med international inspiration

NN07 blev skabt i København i 2007 og har siden da været i rivende udvikling. Mærket finder spirituel og kulturel inspiration i vidt forskellige lande og kulturer – noget som tydeligt kan ses på tøjet, der har fået et lidt mere kantet udtryk end den ellers så minimalistiske skandinaviske stil, som vi er vant til at se i bybilledet.

Inspirationsturene er gået til naturrige landskaber i Europa, Afrika og Sydamerika og nogle af de største modebyer i verden som f.eks. Tokyo og New York. Disse ture har i høj grad været med til at give et stilistisk udtryk, der er helt unikt for mærket og os, der bærer det. NN står for No Nationality, et koncept mærket har taget til sig og gjort sit eget. 

Den internationale kant og det globale perspektiv har været med til at forme et tøjmærke, der skiller sig ud fra mængden af ensartede trends inden for herremoden: Her kan du skabe din unikke identitet med dit tøj.

Kvalitetstøj, der aldrig går af mode

NN07 har lagt meget arbejde i at designe tøj med en lang levetid. Ikke nok med at det er godt for miljøet, det er også vidnesbyrd om de kvalitetsmaterialer, som tøjet er fremstillet af. De kalder det selv for ”japansk perfektion”, hvilket underbygger det internationale perspektiv man opsnapper fra forskellige modescener rundt om i verden. 

"Lykkebringer”-trøjen du havde på til din sidste (og veloverståede) eksamen, på din første date med kæresten, til en vellykket jobsamtale eller noget helt fjerde vil derfor kunne holde mange år endnu. Så får du også muligheden for at få endnu mere glæde og lykke ud af trøjen.

Det kan også være, at du ligesom mange af os andre finder ét bestemt stykke tøj, som du elsker at have på og style – og som du går med, indtil det nærmest ikke kan hænge sammen længere. Sådan er det, når man knuselsker sine kvalitetsitems.

Sansen for de bedste materialer og perfektion betyder ikke kun, at tøjet kan holde i flere sæsoner – det er et spørgsmål om at have fingerspidsfornemmelse for at skabe looks, som (nok) aldrig går af mode.