Underbukser til herrer

Populære filtre
3.396 varer

Underbukser til herrer i mange former og farver

Det vel nok vigtigste stykke klæde i enhver mands klædeskab, de uundværlige underbukser til herrer. Underbukser, trusser, panties eller boxershorts. Kært barn har mange navne og uanset, hvad du kalder dine mest intime klæder, så finder du dem lige her hos Zalando. Alle mænd er forskellige og det samme er smag og behag, også hvad angår valget at undertøj. De fleste er enige om, at det inderste lag tøj på kroppen skal være komfortabelt, men herfra holder enigheden op.

Boxersorts og trusser til mænd

Det vigtigste, når du skal købe boxershorts eller trusser til mænd er, at de sidder godt. Underbukser til herrer skal ikke stramme, hverken i livet eller andre steder. De må heller ikke være så løse, at de sidder forkert og generer, når du har tøj på. Boxershorts hører absolut til blandt nogle af de mest populære underbukser til herrer. De fås i de klassiske løse modeller, men hos Zalando finder du også de strammere versioner, som sidder tæt til kroppen og derfor er gode under for eksempel et par jeans. Er du mere til trusser eller panties, skal du helt klart vælge dem. Det allermest ideelle er naturligvis at have underbukser i forskellige faconer, så du altid kan vælge den type, der passer bedst til dagens outfit.

Bæredygtige underbukser til herrer

Hos Zalando har vi gjort det endnu nemmere for dig at handle bæredygtigt som kunde. Du kan bruge vores filterfunktion og vælge de underbukser til herrer, som er markeret med vores grønne bæredygtighedslabel. Flere af de brands, vi fører, fremstiller bæredygtige underbukser, som er fremstillet af GOTS certificerede tekstiler, hvilket betyder, at de er lavet af mindst 95% økologisk dyrkede råmaterialer, for eksempel økologisk bomuld. Andre er produceret af genanvendte materialer. Når du vælger de bæredygtige underbukser, er du med til at mindske verdens CO2-aftryk.

­­­­­