Badekåber til herrer

Populære filtre
235 varer

Forlæng dine morgener med en lækker badekåbe, der lader dig starte dagen med ekstra meget velvære. En badekåbe kan sagtens være praktisk, men mest af alt er den lækker, let og uundværlig på de langsomme morgener. Find lækre morgenkåber til herrer, der tilfører den lille ekstra luksusfølelse til dagen. I udvalget finder du et væld af modeller, der alle er lækre.

Badekåber til herrer – fyldt med velvære

Invester i en blød badekåbe til herrer, der skaber en ekstra hyggelig stemning, når du glider ud af sengen eller ud af badet. Den varme badekåbe eller morgenkåbe er perfekt at smide over kroppen, når du skal ud og sætte morgenkaffen over. Den varmer og giver en lækker følelse helt indeni. Den korte model, der skærer midt på låret, er nem at smide over nattøjet og er behagelig at gå rundt i. Det bløde stof giver kåben et varmt touch, der gør det sjovere at komme ud af sengen om morgenen. Find din favoritfarve i dette udvalg, hvor farvepaletten er bred.

Forlæng morgenhyggen

Det kan være svært at komme ud fra den varme bruser, men hænger der en varm og lun badekåbe og venter på dig, bliver det lidt nemmere. Vi er helt vilde med den klassiske lange morgenkåbe, der altid passer perfekt sammen med et par slippers efter badet om morgenen. Vi er især vilde med den helt mørkeblå morgenkåbe med elegante hvide, vertikale striber. Den emmer af en maskulin elegance, der vil være svær at stå for. Er du til den lette model i polyester eller drømmer du om den helt store, bløde flonel model? Udvalget tager dig igennem et stort sortiment, hvor du kan finde skønne badekåber til herrer, der tilfører det lille ekstra til din hverdag.

Dette er måske noget for dig