470 varer

Både mænd og kvinder har et afgørende valg af accesories, når det kommer til at udstråle sin personlighed med tøjvalget. I mændenes tilfælde ligger den lille detalje oppe omkring halsen. Find alt fra cool til klassiske slips & butterfly til herrer lige her.

Slips &smp; butterfly til herrer som vil give sit look et pift

Hvis din dagligdag kræver at du trækker i jakkesættet dag ud og dag ind, kan du hurtigt bære det samme look. Men det behøver ikke at blive kedeligt i længden, for der er masser af slips & butterfly til herrer at vælge imellem. Pift dit look op med et silkeslips som udstråler selvsikkerhed og seriøsitet. Det kan være tykt såvel som tyndt. Det kan også være med eller uden mønster. Alle produkterne på denne side kommer fra de bedste brands, som du allerede kender. Kast et blik over udvalget og få inspiration til hvordan det kan sammensættes med dine grå, blå eller sorte jakkesæt.

Butterfly er den perfekte gave til den moderne mand

Før i tiden bar mænd kun butterfly når de skulle til enten cocktail- eller gallafest, men sådan er det ikke i dag. I dag falder valget faktisk på butterfly når manden ønsker et mere urbant look, da det for eksempel kan sammensættes med et par jeans. En butterfly eller et slips er den perfekte gave til manden. Det kan være svært at finde på gode idéer til mænd som ofte ikke er flittige til at komme med ønskelister.

Inspiration