Katalog

Populære filtre
204 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Viking kender gummi. Siden 1920 har gummi været det foretrukne materiale. Du kan derfor være sikker på et produkt i verdensklasse. Gummistøvler og ydersåler er lavet i naturgummi, som er det mest holdbare og fleksible materiale. En gummistøvle ser måske enkel ud, men der er mere til den klassiske sko end øjet ser.

Viking Footwear har lavet gummistøvler i flere årtier. Hele processen er stadig en mere indviklet proces, som de færreste brands mestrer. Nogle støvlemodeller består af op til 40 dele. Naturgummi kan støbes til at give særlige egenskaber. Når gummistøvlen når butikken vil den have været gennem mere end 50 forskellige processer.

Viking – gummi der holder

Alle gummistøvler er samlet i hånden. Du får dermed et helt exceptionelt produkt, der lever op til alle behov i det våde terræn. Fokus har altid været, at levere den bedste kvalitets gummistøvle til prisen. Viking er din vej til stabilitet, polstring, fodfæste og pasform.

Professionalisme, ærlighed og innovation er nøgleordene bag brandets filosofi. Der bevares altid en vis standard. Hvert eneste produkt og kunde behandles professionelt og den højeste standard i kvalitet og etik er altid i fokus. Med fodtøjet er du altid et skridt foran på det innovative felt.

Siden 1920 har Viking udviklet nye idéer inden for gummistøvler. Innovation tænkes ind i produktet på alle måder, så du får førsteklasses gummistøvler. Men brandet byder på meget mere end gummistøvler. I udvalget finder du også sko velegnet til en aktiv hverdag. Til store og små.

Alle aldre og køn bliver klædt på til alle slags udfordringer i den barske natur og det urbane miljø. Vælg den klassiske naturgrønne gummistøvle eller en sko i en frisk farve og oplev hvad det ikoniske brand kan gøre for din oplevelse under den blå himmel.