Sko, tøj og accessories fra Vaude

Filter (1)

134 varer

Man kan mærke passionen, der strømmer igennem alle kollektioner fra Vaude. Det var interessen for bjergsporten, der var den spirende start til dette brand, der giver dig noget af det mest robuste udstyr og tøj på markedet.

Passionen startede i 1974, og i dag er dette brand en favorit blandt mange outdoor-entusiaster over hele verden. Nu tæller kollektionen meget mere end bare bjergudstyr. Nu finder du alt fra sportssko til lækre sportstasker og rygsække, der passer til mange forskellige formål - og stilen er heller ikke at kimse af.

Praktisk stil fra sporty Vaude

Find enkelt, smart og funktionelt tøj og udstyr til dine aktive stunder fra Vaude lige her på siden. De bestræber sig på at lave miljøvenlige produkter, så du med god samvittighed kan bevæge dig ud i naturen. De vil gerne passe på den natur, der inspirerede dem til at starte dette brand.

Pift din sporty stil op med lækre jakker i grøn eller rød, der i den grad vil gøre dig bemærket i landskabet. De lækre windbreakers er ikke kun gode til vandreturen, men også til cykelturen i hverdage, hvor vinden river lidt for meget i træerne.

Vær altid beredt på en tur i det fri med Vaude. En god rygsæk er et must-have, hvis du skal ud på en længere tur. Udforsk det store sortiment, der både byder dig på sorte klassikere og moderne farver, der vil vække opsigt.

Man siger, at der ikke findes dårligt vejr – kun dårlig påklædning! Med Vaude kan du nu blive ordenligt klædt på hele året rundt. Slå dig løs i det store sortiment, som du finder lige her på Zalando.dk.