Sko, tøj og accessories fra Triumph

Filter (1)

437 varer

Er du klar til at fejre endnu en Triumph? Dette anerkendte og eftertragtede lingerimærke overtrumfer nemlig samtlige konkurrenter på mange parametre. De færreste kan hamle op med over 130 års ekspertise kombineret med enorme resurser samt smag for moderne undertøj. Alt dette kan du dykke ned i og dermed opleve komforten på egen krop.

I drømmeland med Triumph undertøj

Masser af produkter kan friste enhver kvinde, hvad enten det er sko, tasker eller parfume. Men også lingeri står øverst på ønskelisten, for lækkert undertøj kan man ikke få nok af. Med Triumph undertøj er man sikret en lang holdbarhed, da kvalitetsmaterialerne sørger for, at undertøjet ikke så let mister farve eller bliver slidt. De mange års erfaring inden for lingeribranchen har givet pote, og dermed skaber mærket de mest moderne og slidstærke kollektioner, som du kan trække i hver morgen efter et bad.

En oplagt gaveidé eller ren selvforkælelse

Vi trækker i det hver morgen, men også efter sport eller ved behov. Flere gange om dagen kommer undertøj til sin ret. Når det sker i lingeri fra Triumph er glæden stor, for perfekte pasformer og funktionalitet kombineret med mode sidder lige i skabet. BH’er, trusser, strømper eller badetøj. Man mestrer naturligvis det hele, og så det er blot op til dig at vælge stilart. Mulighederne er mange, hvad enten man er til udsmykninger som blonder, sløjfer eller andet pynt. Der kan også skrues op og ned for gennemsigtigheden, så vær vovet, from eller noget midt imellem med sortimentet fra verdens vel nok mest kendte undertøjsmærke.

Inspiration