Sko, tøj og accessories fra Tretorn

Mærke
Farve
Pris
399
399
399
399
krkr

1 varer

Sorter efter:
Side 1 af 1

Tretorn har alt, hvad du skal bruge fra et sortiment der lever op til alle dine forventninger til godt og solidt design. Gå på opdagelse blandt de fedeste designnyheder. Udvalget byder på alt fra friske designs til klassiske silhuetter, der er en klassiker i skabet. Giv skomærket en plads i garderoben og oplev hvilken vinder det svenske mærke er.

Tretorn – funktionalitet, stil og kreativitet i en støvle

Da brandet i sin tid blev en del af modebranchen lå fokus på det funktionelle behov. Her var brandet kendt for sine høj-kvalitets gummi galocher til fiskere og militæret. Siden da kastede brandet sig over det modemæssige aspekt i sportsudstyr. Udstyr som tennisspilleren Björn Borg blandt andet har spillet med. Det ikoniske sportswear har gennem tiden gjort Tretorn til en højtelsket klassiker. Brandet har gennemgået en transformation, men de høje standarder til design og kvalitet er stadig de samme. I kollektionerne mikses funktionalitet og stil med noget tidløst og nutidigt. Lad natur og by samt sport og kreativitet forenes i din stil.

Gummistøvlen, der er praktisk og stilet

Udvalget byder på et flot sortiment af farvestrålende designs, diverse former, varierende længder og mange fine detaljer. Find din favorit mellem sneakers, snørestøvler og gummistøvler. Tretorn fortolker det solide gummimateriale med originalitet og et kreativt take på den klassiske gummistøvle. Style et par flotte grønne gummistøvler med jeans og en knælang jakke i en flot farve. Skal looket være cool og tjekket på de grå dage er langskaftede støvler og sneakers et trendy valg. Match et par langskaftede gummistøvler med en fed detalje med et par jeans, en T-shirt og en jakke. Uanset om du er til høje støvler eller sneakers har de populære kollektioner en sko til regnfrakken.