accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalog fra Tommy Hilfiger 3499 varer

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
3499 varer
3499 varer

Den nye Hilfiger-mode er klar til dig

De store amerikanske fashion-mærker kan noget særligt med deres enorme brandværdi samt fantastiske udstråling. USA er landet, man kigger til, når det handler om rigtig mange ting og heriblandt også mode. De mange storbyer med kendte catwalks samt et hav af store modemagasiner, topmodeller og rendyrket fremsynethed har gjort landet til idol for mange. En af de helt store fanebærer er naturligvis Tommy Hilfiger, der med sin klare signatur samt fortryllende alsidighed gør det muligt at bruge kollektionerne hele året rundt til alt mellem himmel og jord. Designånden udspringer af sporty klassikere, som piftes op og ned på flere planer, hvilket gør det muligt at bære Tommy Hilfiger til både hverdag og fest. Her er noget for enhver smag og til enhver begivenhed, hvilket også er en af mærkets helt store styrker.

Tommy Hilfiger klarlægger din personlige modestil

Når man snakker om lag-på-lag outfits i sæsonernes sammensætninger, farver og former, så er Tommy Hilfiger et af de navne, der passer perfekt til temaet. Han er mester i at skabe moderigtige looks, som netop styles i flere dimensioner. Med farvekombinationer, materialemiks, udskæringer, velproportionerede snit samt det lille fikse logo med Hilfiger er stilen forfriskende, klassisk, overraskende og forførende på samme tid. Så du kan mæske dig i mode for fuld valuta. Denne verdenskendte newyorker-designer er manden, der kreerer modetøj, som alle synes er pænt. Derfor rammer kollektionerne også bredt i segmenterne, hvor alt fra helt unge folk til voksne og midaldrende mænd og kvinder altid er klar på et stykke tøj fra Tommy Hilfiger.

Tommy Hilfiger slipper dig ikke løs, før du har det komplette look. Det er nemlig et ægte livsstilsmærke, hvor tøj, sko, ure, smykker, undertøj, parfume og andre lækre sager fuldfører dit uimodståelige look. Hos Hilfiger får du hele pakken af pæn, sporty mode i luksuriøse tekstiler. Det er kollektioner, man gerne ofrer noget ekstra på for derefter at få nogle items til gengæld, som nærmest holder i evigheder med den rette pleje. Det lille logo er så attraktivt for alle. Ungdommelighed, sport, urbane styles samt en snert af seriøs business-mode – så er linjen lagt til underspillede outfits, der vækker genkendelighed og inspiration i omgivelserne. Derfor er der altid plads til endnu mere mode fra Tommy Hilfiger her på Zalando.dk.