Mode online

Populære filtre
260 varer

Britisk elegance, når det er allerbedst. Ted Baker er et unikum, når det kommer til elegant mode med moderne twists. Brandet formår sæson efter sæson at designe skønne kollektioner, der er svære at modstå. Nytænkende opdateringer af klassikerne og uundværlige must-haves – vi er helt forelskede i dette udvalg til herrer og damer med hang til stilsikker mode.

Ted Baker – elegance og finesse til hverdag og til fest

London er den helt store inspirationskilde for dette brand, der ynder at finde nye ideer blandt de pulserende trends i storbyen. Dog er alle deres styles med stærke referencer til tidløse klassikere, der gør det nemt at hive deres designs frem fra skabet igen og igen. En klassisk etuikjole med T-shirt ærmer bliver smukt opdateret med et skønt blomstermotiv i sarte farver, der virkelig popper i det hvide design. Style kjolen med en nude stilet eller ballerina, der vil lade din kjole spille hovedrollen. Ted Baker giver dig også skønne accessories i form af tasker og halstørklæder, som kan sætte det allersidste touch på netop dit look.

Et unikum, der ikke er til at modstå

Dyk også ned i de maskuline styles, som emmer af elegance og finesse. Du kan forme et helt unikt businesslook fra dette udvalg, hvor der er lagt vægt på kvalitet og stil. Hop i et par af de skønne mokkasiner, der er det perfekte valg til de varme sommerdage på kontoret. Style dem med et par lysegrå chinos og en kortærmet skjorte. Ted Baker klæder både herrer og damer på til hverdag og til fest med de skønne kollektioner, der er helt tidløs på deres egen moderne facon. Lad Ted Baker sive ind i din garderobe og nyd godt af deres styles, der er fyldt med kvalitet, humor og en stil, som ikke er til at modstå.