Katalog

327 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Swarovski – de ikoniske østrigske krystaller

Mange af os vil helt sikkert kunne genkende de smukke, mørkeblå æsker med den hvide svane udenpå, som indeholder de skrøbelige, men utroligt smukke Swarovski-krystaller. Og vi er ikke blege for at indrømme det: med de her sten, har vi bling på hjernen.

Alle kvinder skal have råd til en diamant

Swarovski har mere end 100 år på bagen, og det må siges at være et tilsagn om mærkets store popularitet og kvalitet. Her går man aldrig på kompromis med brandets sjæl. Det startede nemlig med en drøm om at gøre diamanter tilgængelige for alle kvinder verden over. Så selvom man måske ikke ligefrem kan kalde de smukke krystaller for ægte diamanter, er det en kendsgerning, at brandets forskellige styles har prydet nogle af de smukkeste og mest ikoniske kvinder gennem tiderne – i samarbejde med ikoniske designere, i forskellige klassiske filmperler og på den røde løber til alskens begivenheder.

Med Swarovski kan du få fingrene i et lille stykke historie, som ser godt ud, er væsentlig billigere end selv den billigste diamant. På sin egen subtile måde kan det i den grad pifte ethvert outfit op.

Førende og banebrydende teknologi med et stort udvalg

En af årsagerne til, at de smukke Swarovski-krystaller er så uhyre populære er deres smukke slibninger, som fremstilles ved hjælp af den ypperste teknologi på markedet. Det er en teknologi, som løbende videreudvikles og forfines, således at krystallerne altid fremstår knivskarpe og moderne – med fingeren på pulsen i forhold til de nyeste trends, men også tro mod mærkets helt unikke historie.

I dag pryder de smukke sten alt fra telefoncovers til smykker, ure og nøgleringe — bare for at nævne et par muligheder. Du kan næsten ikke finde et modeprodukt, der ikke har været prydet af de ikoniske krystaller og som virkelig kan sætte prikken over i’et på dit outfit. Til hende på 15 og til hende på 75 – alle kvinder er velkomme til at funkle om kap med de strålende krystaller.

Det er især øreringe og halssmykker, der præger udvalget hos den østrigske virksomhed, og man skal ikke kigge langt i samlingen, før man lader sig gribe af den enorme kreativitet, der ligger bag de enkelte designs. Her er der hverken tale om beskedne smykkesten eller flagrende bijouteri, men ganske enkelt gennemførte kreationer med et twist, der uden tvivl vil blive bemærket af verden omkring dig.

Luksusfølelse og bæredygtighed i højsædet

Nogle vil måske mene, at der er tale om mange penge at give ud for en krystal, men det er værd at huske på, at Swarovski-krystaller er rigtige krystaller og ikke bare similisten. Det betyder, at de er fremstillet i materialer af ordentlig kvalitet, der kan holde i mange år. Rent faktisk er krystallerne udviklet til at være så holdbare, at mærket har en garantiordning, der dækker eventuelle fejl under produktionen – dét er med til at sikre dig et holdbart og unikt produkt.

Hvis du tror, at produktionen af krystallerne er en skidt ting for miljøet, kan du godt tro om igen. Swarovski vil nemlig gerne skabe luksusvarer, som helt almindelige mennesker kan bære med god samvittighed. Det gøres blandt andet ved at skabe en positiv attitude, når det kommer til bæredygtig produktion og medfører en ansvarlig produktion fra start til slut, at indgå i konstruktivt samarbejde omkring bæredygtighed med andre aktører og fremme den bæredygtige bevidsthed hos de virksomheder, der bruger krystallerne til deres produkter. 

Her går man op i at skabe et grønt image hele vejen rundt, så du kan vide dig sikker på, at dine krystaller er kommet til verden på den bedst tænkelige måde.