616 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Et par sko eller to fra Steve Madden er lige, hvad du står og mangler på din skohylde. Hvad der begyndte med en 1100 dollar investering i 1990 har i dag udviklet sig til en af de mest ikoniske brands indenfor fodtøj. Hr. Madden har revolutioneret skoindustrien med sine unikke og kreative designs. Han er inspireret af Rock’n’Roll-stilen og hans rødder fra New York.

Vaske ægte SATC-stil

Vi er vilde med de feminine designs, som kan give enhver kvinde et yderst attraktivt look. De nude-farvede modeller i imiteret læder kan du sammensætte med et par lyseblå skinny jeans i bedste modelstil. Kombiner med en løs silkeskjorte med leopardprint. De lyse farver giver et sommerligt look, som gør dig og dine omgivelser i godt humør. Skifter du ud med et par plateaupumps med guldglimmer, er du mere end klar til en girls night out i bedste SATC-stil. Du kan danse ubekymret rundt i de komfortable stiletter hele natten, men når dine fødder har brug for ro dagen derpå kan du hoppe i et par bløde hjemmesandaler med plys over fødderne.

Steve Madden er for enhver stil

Vi kan simpelthen ikke få nok af de fantastiske detaljer, som Steve Madden formår at kreere hver gang. Vi har især svært ved at få øjnene fra de sarte pastelfarver og bløde bånd, om skal bindes op langs anklen. De giver et feminint udtryk, som er svært at modstå. Brandet har også masser af støvler med maskulint præg, som kan mikses og matches efter ønske. Til hverdag kan de bruges med et par jeans og en hvid basis T-shirt eller de kan anvendes i et tungt vinterlook. Designspektret spænder fra de elegante og feminine designs til de sjove og funky modeller. Kun fantasien sætter grænser for dit personlige Steve Madden-look. Find dit favoritpar her på Zalando.dk.

Andre relaterede varer