Sko, tøj og accessories fra Spyder

Filter (1)

51 varer

For ikke at gøre firmanavnet alt for uoriginalt valgte David Jacobs at lege lidt med bogstaverne og dermed kalde sit brand for Spyder. Selvom logoet også er af en edderkop, så driller Jacobs lidt, for han udtrykker nemlig firmanavnet som noget stærkt og kraftfuldt, da det afspejler hans forkærlighed til Ferrari Spyder-modellen. Hvorom alting er, så byder mærket på beklædning til skiløb.

Det er sjældent, man direkte kan stå på ski i Danmark. Men det gør nu ikke så meget, for man bestiller da bare en skiferie. Det er i forvejen blevet en fast tradition for rigtig mange danskere, som en eller flere gange om året nyder at drøne ned ad pisterne på skønne skisportssteder i Europa. Og alle disse sne-glade folk elsker at vende blikket mod dette canadiske mærke.

Spyder – en oplevelse i det hvide pudder!

David Jacobs har selv en flot karriere som skiløber bag sig, og han elsker fart over feltet. Det afspejles også på kollektionerne fra Spyder, hvor livsglade farver, ungdommelige looks og dynamiske former gennemsyrer den aktive livsstil, som han fører videre i sin unikke designstil.

Selvom der står ski- og snesport på programmet, så kan sortimentet sagtens også bruges til andre sportsgrene. Og overtøj, bukser, undertøj samt tilbehør er også lækkert at have på til hverdag, da kvaliteten er så høj. Alt er sat ind på at skabe tekniske og innovative designs. Så glæd dig til at være udendørs hver gang.

Er du en ægte skibums, så skal du hellere end gerne ty til kollektionerne fra dette professionelle mærke. Brandet sponsorerer nemlig skilandshold fra både USA og Canada. Så kvaliteten er eftertragtet – selv blandt verdenseliten indenfor skiløb. Ønsker du blot noget top-isolerende, innovativt og funktionelt udendørstøj – ja, så er mærket også super godt til dig.

Skitøj kan man altid få stor glæde af i Danmark. Som bekendt ikke til skivejr, men i det mindste til at varme sig med, når de kolde temperaturer rammer landet. Og det gør de som bekendt i en del måneder om året, så du vil med sikkerhed få masser af glæde af alle dine nye items fra Spyder.