Katalog

182 varer

Kom med ind i en verden hvor frost, sne og kulde ikke er noget problem. Sorel sko og støvler er designet til at holde dig varm, når du allermest har brug for det. Det canadiske brand emmer af eksklusivitet og fås til hele familien. Så pak dig selv og dem du holder af ind til vinter i de stilede og detaljefyldte items.

Sorel sko og støvler – så er du klædt godt på

Selvom det er koldt skal du stadig kunne holde varmen med stil. Begge dele kan brandet her stå inde for. De yder optimal komfort og sikrer, at dine fødder er godt pakket væk fra sne og frost. Moden fejler heller ikke noget, da enhver støvle har fået et eksklusivt og luksuriøst twist. Kun de bedste materialer er gode nok til dig, og derfor er dette også en hovedsag for brandet. Skoene er stilrene og derfor går de til mange forskellige outfits. Du kan både bære dem med nylonstrømper, men jeans er selvfølgelig at foretrække, da benene ikke skal fryse heller.

Luksus til fødderne

Det er ikke kun vinterens kulde som Sorel sko og støvler kan hjælp på. Det er også i hjemmet. Når du kommer hjem fra en lang og kold dag ude, kan du tage støvlerne af, og hoppe i et par hjemmesko fra det selv samme brand. De går op i alt hvad der hedder komfort, og derfor skal dine fødder også plejes når aftenen står for døren. Style dette med et par joggingbukser og en afslappet bluse. Du er nu klar til en aften foran sofaen med kaminen tændt. Den stilede vintermode til ude og inde er kommet for at blive.

Gå ikke glip af