Filter1

Solid
Sko, tøj og accessories

1,772 varer

Solid bygger på en klassisk storbystil som basis for hele mærkets signatur. Man henter nemlig inspiration lige der, hvor tidens unge mænd opholder sig og nyder livet. Der bydes på tre underlinjer, som supplerer hinanden på perfekt vis. Det betyder tøj til både hverdag, sport og de lidt mere seriøse aftaler.

Solid giver dig en hjælpende hånd i garderoben

Dette danske tøjmærke til herrer tager udgangspunkt i denimkulturen, som kombineres med skandinaviske linjer. Det betyder primært stilrenhed i både form og farve. Dermed er det nemt at ty til Solid, hvis man vil opnå et nutidigt look, som også leger med forskellige modetendenser. Mærkets klassiske grundlook kunne være et par forvaskede jeans kombineret med en T-shirt eller sweatshirt samt en fed jakke, hvad enten det er en læderjakke, parka eller uldfrakke. Tilsæt derudover et par sneakers eller et par fede boots, og linjen er lagt!

Modetøj i klare linjer

Med Solid bliver du klædt på til alle de ting, du elsker at lave, og som hører med til et aktivt liv. I kollektionerne finder man nemlig det hele – lige fra cool surferlooks i denimshorts og en top til sommerdage og feriebrug. Eller hvad med en af de fede skjorter kombineret med et par chinos til en middag i byen med kæresten. Læg dertil hoodies, jeans, sweatshirts og T-shirts i lange baner – og du er urbant og personligt klædt på til det hele. Her får du dansk design med rødder i nordisk kvalitet og enkelthed, som forenes med et internationalt udsyn med inspiration fra alverdens metropoler.

Solid

Solid er et dansk tøjmærke, som designer smart, afslappet tøj med et urbant tvist. Brandet byder på jakker, jeans, T-shirts, sweatshirts, shorts og meget mere i et cool og casual look, som passer både til formelt brug på jobbet eller en afslappet dag med gutterne. Det solide herretøjsmærke bliver hvert år delt op i de tre kollektioner: Denim Journey, Urban Supply og Street Apparel.

Super Solid tøj til mænd

Urban supply er et nutidigt design af herretøj. Det er ukompliceret mode, som finder inspiration i de nuværende tendenser. Kollektionen er delt op i middelhavsstil og nordisk stil, og det er især den nordiske, som rammer lige i skabet i Skandinavien med alt fra skarpt, simpelt og minimalistisk tøj til sofistikeret og detaljeorienterede looks. Der er især fokus på materiale og pasform. Street apparel er endnu mere trendy tøj, hvor inspirationen kommer fra det urbane gadebilledet. Det moderne design reflekterer de seneste tendenser fra modeverden. Her kan du altid finde stærke og ikoniske T-shirts med print, der har friske og innovative detaljer.

Måske har du allerede gættet, at denim journey er navnet på det danske mærkes jeans-kollektion. Solid denim fokuserer især på håndværket indigo traditionen for ægte cowboy jeans samt de maskuline og autentiske træk. Kollektionen består af jeans og T-shirts med innovative materialer og lækre detaljer. Det danske brand har både casual T-shirts med store, vovede prints i mange farver til de mænd, der gerne vil bære et mere afslappet look med en trøje med et motiv, der fanger alles opmærksomhed. Men brandet har også mere nedtonede T-shirts med print, som passer til et sofistikeret casual look, hvis de kombineres med fx en læderjakke eller en blazer.