Filter1

Sloggi
Sko, tøj og accessories

222 varer

Siden 1979 har Sloggi været et af de mest kendte mærker i Europa. Brandet er et af de mest solgte i hele Europa og der fremstilles hvert minut 126 par. På trods af den enorme produktion er der ikke gået på kompromis med kvaliteten og det er blandt andet en af succeskriterierne for det velkendte brand.

Godt undertøj er et skridt på vejen

Når du vælger Sloggi får du et produkt, som går i ét med din hud. Få en unik følelse af at bære undertøj, som føles usynligt. Den overvejende del af brandets lækre undertøj er fremstillet af det fineste bomuld, som din hud til enhver tid vil takke dig for. Velvære kommer indefra, som man siger, og det kan man vist godt skrive under på, når først man har valgt Sloggi. I modeverdenen er indre velvære godt undertøj, selvom det er ligeså vigtigt at have det godt mentalt. I lækkert undertøj er du til gengæld sikret at føle dig godt fysisk tilpas, hvilket er et skridt på vejen.

Kom tæt på himlen med Sloggi

Mange kvinder kender friheden af at smide BH’en i det sekund de træder ind af døren. Med Sloggi er dette behov fortid. For med komfort og funktion som hovedfokus i kollektionerne føles dit undertøj, som din egen hud. Brandets design er neutrale, afdæmpede farver, som er perfekt til basisundertøj under en let, gennemsigtig kjole. Du finder dog også skønne sommerfarver, som er en fryd for øjet. De skønne undertrøjer føles som en drøm at have på til hverdag eller når du skal sove. Uanset hvilket produkt du vælger vil du opnå en unik følelse, som sjældent opleves. Skab din egen drømmegarderobe af lækkert Sloggi undertøj lige her på Zalando.dk.

Dette er måske noget for dig