Filter1

Roxy
Katalog

423 varer

Er din garderobe sommerklar? Hvis du endnu mangler lidt til strandtasken eller kufferten, er der rig mulighed for at finde en lækker tilføjelse her hos Roxy. Brandets feminine underlinje er fyldt med sporty detaljer og et feminint touch. Vælg imellem fantastiske bikinier, lækre sports- og strandtasker og badesandaler. Du kan også hoppe i en let jerseykjole og supplere den med dine bedste sommeraccessories.

Roxy - alt du behøver til en perfekt dag på stranden

Brandets designere henter inspiration fra livet på stranden. Stilen er tilbagelænet og chick og med overraskende detaljer fra den tropiske natur. Vi er helt vilde med brandets flotte bikinier med dynamiske mønstre og fantastiske farver, der lægger op til endnu en sommer fyldt med minder om fester på stranden, kolde drinks ved poolen og masser af sommerflirt. Den casual stil får dig til at føle dig godt tilpas uanset om du bærer en bikini eller kjole. For at opnå et gennemført sommerlook kan du gå all in på brandets skønne items med lette slippers, en bikini med grafisk design og en fed taske over armen. Fyld den op med snacks, solcreme og solbriller.

Et hav af lækre sommerlooks

Når du vælger Roxy hopper du automatisk med på surferkulturbølgen. Denne er farverig, glædesvækkende samt impulsiv og altid med fingeren på pulsen når det kommer til at være on-trend. Hvis dit klædeskab er fyldt med sorte items, er dette brand en lækker, farverig tilføjelse i din sorte garderobe. Sort er altid en sikker vinder, men med flotte, farverige items opnår du adskillige uimodståelige sommerlooks. Eksperimenter med sommergule accessories og en fin stråhat på toppen. Tag på udkig i et attraktivt sommersortiment fyldt med farver og inspiration fra strand, sol og surferkulturen. Kun fantasien sætter grænser for denne sommers looks.

Gå ikke glip af