Filter1

Rosemunde
Katalog

262 varer

Vi elsker danske Rosemunde! Der er mange årsager til at holde af det nordiske udtryk, som driver virksomheden. Udover den eminente kvalitet emmer udtrykket af sarte detaljer og afdæmpede farver, som er svære at modstå. Det unge brand blev stiftet tilbage i 2004 af Katrine Hannibal og er i dag en verdensomspændende succes.

Bløde, bløde blondetoppe

Rosemunde er særligt kendte for deres fine toppe i skønne farver. Toppene består af en blanding af luksussilke og -bomuld, som gør dem eminent behagelige at have på kroppen. De er yderst venlige at have på i sommervarmen, når du ammer eller blot til når du skal slappe af derhjemme. Dét der karakteriserer dem er den neutrale række af blonder langs udskæringen og stropperne. Vælg imellem nuancer som soft rose, cacao, navy og naturligvis de sikre vindere sort og hvid. Samme skønne materialer fås i brandets andre items såsom T-shirts og cardigans i samme fine stilart. De unikke items kan med fordel mikses på kryds og tværs af hinanden.

Bliv en del af Rosemunde-universet

Selvom virksomhedens sortiment efterhånden er omfattende betyder det ikke at de lancerer, hvad som helst. Der er fuldstændig kontrol med, hvilke designs der lanceres på markedet og kun det bedste kommer igennem nåleøjet. Derfor ser du kun sikre vindere fra det populære tøjmærke. Der holdes også et skarpt øje med materialevalg. Derfor vil du kun opleve materialer i særklasse såsom førsteklasses silke, kashmir og økologisk bomuld i virksomhedens items. Rosemunde kan både bruges til hverdag og til festligere anledninger. Brandet har masser af fine kjoler, som du både kan bruge til flade og høje sko samt strømpebukser og bare ben. Gå på jagt i det eventyrlige Rosemunde-univers lige her på Zalando.dk. og find dine favoritter.

Dette er måske noget for dig