Katalog

374 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Mad kan være sundt, men hvad med sko? Jo, de kan også bidrage med velvære og komfort, hvilket kollektionerne fra Rieker er et synligt bevis på. Her har man nemlig fuld fokus på dine fødder, så hvert et skridt på vejen bliver en fornøjelse. Dermed er der dømt masser af timer på alle typer af underlag uden ømme tæer.

Rieker har fundet deres egen plads på skomarkedet

Mange skomærker skiller sig ud i kraft af designet, men hos Rieker byder man på endnu mere. Ergonomi og pasform er nemlig også i højsædet, hvilket kommer i hus takket være samarbejder med fagfolk og eksperter. Rutinen og ekspertisen kan man heller ikke tage fra mærket, der i mere end 140 år har gjort sig bemærket inden for skobranchen. Derfor ses det letgenkendelige logo også på gader, direktionsgange, diskoteksgulve, brosten, skovbunde og mange andre steder. Udvalget er nemlig altomfattende, så den mere end livslange erfaring kommer dig til gode.

Omsorg for dine fødder i de rette sko

Man kan ikke undgå at tænke antistress, når man hører om Rieker. Mærkets fokuspunkter under designprocessen består nemlig af ord som lethed, fleksibilitet, ekstra fod-plads og stødabsorbering. Dermed er man sikret et par komfortable sko, uanset om der er tale om casual sneakers eller mere formelle business-sko. Denne formel gælder nemlig over hele linjen, så dine fødder kan ikke få det bedre end i et par sko fra dette schweiziske mærke. Det er fodtøj til alle årets sæsoner, hvor fællesnævneren er klassiske og tidløse designs, som kan kombineres med alle typer af outfits. Husk også at mærket ligeledes byder på lækre tasker i alle afskygninger.

Kombinér med

Rieker – rig på sko

Er du på udkig efter nogle smart modesko eller trendy tasker, så finder du her et kæmpe udvalg fra Reiker. Både tasker og sko er lavet i et unikt design og af kvalitetsmaterialer. Særligt glade for læderlooket, går dette igen i langt de fleste af deres produkter, hvor læderteksturerne findes i et væld af farver. Det er blandt andet med til at give brandets produkter det karakteristiske look, som de er kendt for. Skoene findes i et væld af udgaver, men alle sko er lavet af kvalitet og gode materialer, der er med til at give dig nogle komfortable sko. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at skoene lever op til det fantastiske design, men også at de er komfortable. Derfor anvender de ofte en kombination af læder og kunststof i deres produkter. De har meget varierede sko i deres sortiment, så om du leder efter store støvler, smarte snøresko eller noget lidt mere sporty, er der mulighed for at finde nogle smarte sko i deres sortiment. Deres sko fås til al slags vejr og årstider, så du har de bedste muligheder for at finde sko, som passer til dine behov. Du kan få alt dette i vores af Reiker udvalg her hos Zalando.dk.

Smarte tasker og sko i eksklusivt design

I vores brede sortiment af Reiker finder du meget andet end bare sko. Brandet producerer nemlig smarte og moderigtige tasker, der findes i et kæmpe udvalg af smarte designs, som passer til langt de fleste lejligheder. De fås i mange forskellige størrelser, og nogle modeller har rigtig mange rum. Skal du bruge en taske til, når du skal i byen eller på shopping, så har du ikke noget problem med at finde en taske i den rigtige størrelse her. Derudover findes de i mange forskellige designs og farver, så du har mulighed for at få en taske, som passer perfekt til din personlige stil. Så uanset om du vil have en taske, der passer til et bestemt outfit, eller en der kan passe til mange forskellige, så kan du vælge den farve, du synes passer bedst til din garderobe. Taskerne findes ofte både med håndtag og skulderrem så alt efter, hvad du foretrækker eller, hvor tung din taske er, har du mulighed for at bære den, som du har lyst. Leder du efter gode stylingsmuligheder kan sko og accessories i samme farve som tasken være et forslag. Du finder alle disse smarte produkter og meget andet her på Zalando.dk.